jazva01 Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Zdravim vsetkych na tomto fore. Mam jednu ( mozno smiesnu ) otazku ale dnes ked som kontroloval olej na mojej fabii a pozrel som sa na motor zda sa mi ze nie je rovno ale akokeby padal na jednu stranu smerom k baterii (mam anglicku verziu auta kedze zijem v UK ) tak neviem ci je na tej istej strane. Je proste na sikmo. Please ak viete nieco niekto o tom dajte mi vediet aby som vedel ze co mam robit, Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 presne to isté ako ty.. http://forum.skodahome.cz/topic/104587-19sdi-motor-nakrivo/?hl=%2Bmotor+%2Bnak%C5%99ivo a iná motorizácia... http://forum.skodahome.cz/topic/121969-14-63-kw-motor-nakrivo/?hl=%2Bmotor+%2Bnak%C5%99ivo takže buď v kľude ,máš to OK ZAMKNÚŤ!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazva01 Vloženo 9. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Dakujem. Zalozil som temu len kvoli tomu ze sa mi tazko hlada vo vyhladavani kedze mam uk klavesnicu. Este raz dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baribaldy Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 je to ok , zami robia buracky a robeli aj fabi a drbali sa stym jak blazni ze to je furt krivo , povimienali vsetky uchyty a potom zisteli ze to tak je od vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 vidíš,keby pozreli sem na Škodahome,tak si mohli ušetriť kopu roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza60 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Moc děkuji za tohle téma. Už měsíc si lámu hlavu co s tím budu dělat. Mám auto po bouračce ta uvažuju jestli není některý nosník ohnutý. A ejhle oni to tak udělali soudruzi v koncernu Škoda. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 no vidíš ..a to tady to prvé vlákno leží od 3/2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.