Arlo Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ahoj, ma někdo na rsu milltek catbeck. Zajímalo by me jestli se nějak zlepší chod motoru případne jestli přibude nějaký koník. Chci si hon pořídit, ale stále nejsem rozhodnutej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Tak to trošku oživím vypadá to, že na jaře bude novy výfuk nedávno jsem objevil na našem trhu výfuky od anglické firmy BSC vypadají velice solidně oproti millteku je vedeni 76mm a koncovka dvojitá 80mm hodně podobná origu. Je tam cca. o 2tis vyšší cena než u Millteku za cat-back systém. Má tu někdo něco od těhle firem namontované? Jak se napojuje na origo kat je potřeba nějakou redukci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Já mám milltek a velka spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.