Publikováno Březen 10, 201312 r Zdravim vsechny, u meho rooma se objevuje sporadicka zavada 01320 - Climatronic bez komunikace. Chtel jsem se zeptat : da se vymenit panel CLIMATICU 5J0 820 045 za panel s indexem B na konci tedy 5J0 820 045B??? Jde o to jestli jsou ty panely kompatibilni nebo tam bude problem treba v komunkaci? Bohuzel jsem nemel moznost porovnat piny a draty, ale vizuelne ty konektory by mely byt uplne stejne... Diky
Březen 16, 201312 r no pokud já vím tak indexací (vyšší) se označují upgrady stávajícího dílu tudíž by komunikace neměla být problém ale pokud bys chtěl mít přeci jenom jistotu zeptal bych se v servise ŠA kde ti podle vozu řeknou jaký tam máš mít díl
Březen 18, 201312 r Autor KoNG: Diky... tak jsme postoupili asi o dalsi level... Uz se mi na adrese 08 - klima objevuje chyba 65535 (ridici jednotka vadna), coz me tedy moc netesi a s tim muzou souviset i chyby na 09 centralni jednotce a 19 CANu - 01320 - climatronic Bez komunikace...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.