johnxx Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Je to asi hloupá otázka, ale kolik mm vzorek má nová pneumatika? Chci kupovat jeté pneu a tak chci vědět kolik by měli mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Je to asi hloupá otázka, ale kolik mm vzorek má nová pneumatika? Chci kupovat jeté pneu a tak chci vědět kolik by měli mít. Já kupoval jeté 16" a mechanik mi řekl, že aby měla aspoň 5mm jinak at je neberu. Nakonhec měla 7mm takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 8 mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 co já vím, tak nová má 10mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 cca 8,5-9mm, hlubší jsem zatím neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Těch 8,5mm.Viděl jsem i 7,8 nové.10 mm ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 No, já když kupoval nové letní Pirellky, tak měly tuším 8mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Dunlop SP SPort 01 tento rok, tusim ze to bylo 8,9mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Je to asi hloupá otázka, ale kolik mm vzorek má nová pneumatika? Chci kupovat jeté pneu a tak chci vědět kolik by měli mít. Ja kupoval fungl nove Continental PremiumContact2 a meli rovnych 10mm mereno suplerou na nejhlubsi drazce.A bylo to na vsech ctyrech kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.