Krisso Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Zdravim vsetkych. Chcem sa opytat co treba vsetko spravit pri vymene prepinaca svetiel za prepinac svetiel s funk. auto org. OC, tak aby ta funkcia auto fungovala. Mam OC II r.v. 2007 1.9 TDI 77kw. Pripadne ci mi niekto s tym vie pomoct v okoli Mlada Boleslav.Samozrejme nie zadarmo. Chcel by som aktivovat aj funkciu corner a denne svietenie. Dakujem za rady Editováno: 13. Březen 2013, autor: Krisso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Nové čelní sklo, zrcátko se senzorem, kabeláž, 4 polohový ovladač + nějaké to kódování... taky jsem to měl v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krisso Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Tu funkciu auto by som chcel vyuzit na to aby mi svietili stretavacie svetla automaticky a na funkciu coming home. Aby som nemusel davat senzory svetla. Ak sa to vobec da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 no aby ti to fungovalo automaticky potřebuješ právě ten senzor na čelním skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krisso Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 no aby ti to fungovalo automaticky potřebuješ právě ten senzor na čelním skle Ja chcem aby mi v polohe auto automaticky po nastartovani stale svietili stretavacie svetla. Nemusi sa prepinat denne svietenie so stretavacimi. Ide o to aby som nezabudal svietit a mohol si aktivovat comig home. Nechcem kvoli tomu menit celne sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 aha takhle A nechceš si nechat teda nakódovat denní svícení? Po nastartování ti budou svítit potkávačky v poloze nula, když přepneš do polohy potkávaček tak se navíc podsvítí přístrojovka a aktivuje se funkce corner mlhovek (pokud si ji taky necháš nakódovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krisso Vloženo 14. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 aha takhle A nechceš si nechat teda nakódovat denní svícení? Po nastartování ti budou svítit potkávačky v poloze nula, když přepneš do polohy potkávaček tak se navíc podsvítí přístrojovka a aktivuje se funkce corner mlhovek (pokud si ji taky necháš nakódovat) prave preto hladam niekoho kto to ma s tym skusenosti aby mi poradil ake su moznosti a hlavne nakodoval to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Na denní svícení potkávacími světly nepotřebuješ nic měnit a ani nepotřebuješ polohu auto na přepínači světel - je to změna nastavení software auta. Tedy to řeší servis a nebo někdo šikovný s vag kabelem. P.S. tou otázkou si to pořádně zamotal. Zní to jako že chceš automatické rozsvěcení světel podle osvětlení venku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 je to tak, pokud ti jde jenom o denni sviceni tak funkci auto nepotrebujes (leda jenom pro paradu).nakodovat by to mel umet kazdy servis skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.