Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim vsetkych. Chcem sa opytat co treba vsetko spravit pri vymene prepinaca svetiel za prepinac svetiel s funk. auto org. OC, tak aby ta funkcia auto fungovala. Mam OC II r.v. 2007 1.9 TDI 77kw. Pripadne ci mi niekto s tym vie pomoct v okoli Mlada Boleslav.Samozrejme nie zadarmo. Chcel by som aktivovat aj funkciu corner a denne svietenie. Dakujem za rady

Editováno: , autor: Krisso
Vloženo

Tu funkciu auto by som chcel vyuzit na to aby mi svietili stretavacie svetla automaticky a na funkciu coming home. Aby som nemusel davat senzory svetla. Ak sa to vobec da.

Vloženo

no aby ti to fungovalo automaticky potřebuješ právě ten senzor na čelním skle

Ja chcem aby mi v polohe auto automaticky po nastartovani stale svietili stretavacie svetla.  Nemusi sa prepinat denne svietenie so stretavacimi. Ide o to aby som nezabudal svietit a mohol si aktivovat comig home. Nechcem kvoli tomu menit celne sklo.

Vloženo

aha takhle

A nechceš si nechat teda nakódovat denní svícení? Po nastartování ti budou svítit potkávačky v poloze nula, když přepneš do polohy potkávaček tak se navíc podsvítí přístrojovka a aktivuje se funkce corner mlhovek (pokud si ji taky necháš nakódovat)

Vloženo

aha takhle

A nechceš si nechat teda nakódovat denní svícení? Po nastartování ti budou svítit potkávačky v poloze nula, když přepneš do polohy potkávaček tak se navíc podsvítí přístrojovka a aktivuje se funkce corner mlhovek (pokud si ji taky necháš nakódovat)

prave preto hladam niekoho kto to ma s tym skusenosti aby mi poradil ake su moznosti a hlavne nakodoval to

Vloženo

Na denní svícení potkávacími světly nepotřebuješ nic měnit a ani nepotřebuješ polohu auto na přepínači světel - je to změna nastavení software auta.

Tedy to řeší servis a nebo někdo šikovný s vag kabelem.

P.S. tou otázkou si to pořádně zamotal. Zní to jako že chceš automatické rozsvěcení světel podle osvětlení venku :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...