tomasmu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Da sa na Superbovi I nastavit servoriadenie cez VAG. Myslim nastavenie aby bolo tuhsie alebo sa lahsie tocilo? Ak niekto vie prosim aj navod lebo naslo mi to iba na octavie...Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 dôvod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Normální mechanické servo, nikde žádná elektronika, není co štelovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 jaaaj ... aspon sa tam nema co pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Navíc ten tuhej volant je u superbu super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 (editace) No mě nepřipadá tuhej. Ale to servo mi připadá tak akorát, takovej kompromis mezi lehkostí a tuhostí. V klidu se dá rejdovat prstíkama na parkovišti a zároveň na dálnici to není tak citlivé Editováno: 16. Březen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Právě, třeba u X5tky je volant tak přeposilovanej, že člověk pomalu neví, jestli má ještě kontrolu nad autem a nebo se už klouže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.