Přejít na obsah

Kód rádia

emsicz

Doporučené příspěvky

Ahoj,

koupil jsem si Superb a je v něm rádio s navigací a obrazovkou. Musel jsem měnit baterii a teď to po mě chce kód.

Předchozí majitel je nedostupný, v návodu je kartička vystřižená a 1500 korun co za to chtěj v servisu jim prostě nedám. Taky mi k tomu nedali CDčko s mapama, takže to vlastně nenaviguje a šprechtí to na mě německy. Je tu někdo, kdo by to za rozumný peníz přivedl k rozumu, češtině a mapám? Ideálně Plzeň nebo okolí...

Díky, OM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajed do jinyho servisu budou za to chtit kolem 200 az 300 kc, pak si pin poznamenej. Mas navi dodelavanou patrne a je tam navi typu A, ktera neni v cz ani menu ani hlas, je tak? Pokud jo, na ceske menu se musi predelat cip, umi par lidi a hlas udelas tak, ze nahrajes mapu z roku 2003 ktera je v cz a pak das cd s novyma mapama. Mam mapy 2012/13 ktery bych mohl poskytnout budes li chtit. Vice do zpravy. M

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi, jinej servis určitě zkusim. Lokalizace: Na disku se mi objevily soubory ( :kol-31:) "flash_AUDI.img" a u toho návod že se jedná o textovou češtinu pro DX navigaci. Potom soubor "DX_CZ_CS_2003.img" s poznámkou, že to je TeleAtlas čeština (?) a soubor "TeleAtlas Poland-Czech 2010-2011 DX.img".

Tak zkazit snad nic nemůžu, smahnu to a uvidím co se stane...

Dík za pozvání na sraz, snad to nějak dopadne a dostanu se tam :)

Odkaz ke komentáři

Ježíš marjá poslední dobou tady slyším hrozný sumy. Za kod k radiu 1500Kč? Další jebák, který si chce namastit kapsu. Pokud je radio původní, zajdi do škodovky s WINkem a pokud narazíš na solidního člověka a slíbíš mu, že sem tam přijedeš na servis, dá Ti ho zadarmo. Pokud radio původní není, lze ho zjistit podle výrobního čísla radia a to taky zadarmo, nebo za 2-3 kila, jak tu někdo psal

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři

No tak to potvrzuje mou doměnku, protože v Chomutově nechtěli nic, jen že mám u nich servisovat, tak jsem jim to samo odkejval, že přijedu, že samozřejmě :kol-46:.

Jo a teď mi to došlo, orido původní nemáš, protože origo radio nepotřebuje zadání kodu při odpojení akumulátoru, je už nakodovaný na daný vůz. Toto ovšem neplatí, když radio vyndáš a zkusíš ho v jiném autě, pak když už ho dáš zpět, nejde a chce kod

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři

Jo jo, přesně, autorizák by Ti ho měl sdělit grátis. A jinak si myslím, že při odpojení navigace se vždy musí zadávat kód, protože když jsem byl na ser. prohlídce a odpojovali baterku, tak si hned šel vyhledat kód! A to i když jsem mu jej sdělil, říkal, že je to chvilka a má jistotu! 

V některej - skoro všech tzv. autorizovanejch servisech už nevědí jak zákazníka odrbat! Ale mají z Bolky docela bobky, protože, když jsem to tehdy napsal do Bolky, že po mě chtěli u  Tukase 500,- Kč za vyhledání kodu radia, tak krátce na to mi volal a pssal jak majitel fy. Tukas, tak nějakej jeho ředitel! Byly samé omluvy a v podstatě prosby, abych přijel k nim a že šlo o omyl a podobné žvásty. ˇVykašlal jsem se na ně, nechal jsem si to uděla jinde a bylo to bez problému! Klucí, nesmíme se dát! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...