Jasanek Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) Zdravím, nevím, jestli název tématu je spravný (když tak prosím opravit), ale o co jde: Když sešlápnu plyn na vyšší otáčky, tak se mě na okamžik spustí ventilátor naplno (vnitřní, ne u chladiče). Dělá to při vypnutém i zapnutem větrání. Máte někdo ponětí, čím to je, popř. jak to odstranit? Díky Editováno: 20. Březen 2013, autor: Jasanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agama Vloženo 8. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2024 Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda si pamatujete jak jste vyřešil uvedený problém, pokud se podařilo 🙂 Mám nyní ten samý. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2024 Ten tady byl naposled v roce 2016... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fouňa Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Mám ten samý problém. Ví někdo, co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.