reli Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Po servisnej prehliadke som zbadal že keď prekročím rýchlosť 50 km/h na displeji mi začne blikať upozornenie 50 km/h v kruhu. Neviem prepnúť na inú hodnotu (dojazd, spotreba, čas atď).Dovtedy mi tam bliká kým ho dolným reset tlačítkom na pravej páke nevymaže. A toto sa opakuje stále keď mi rýchlosť klesne pod 50 a začínam pridávať.Dá sa to nejak odstrániť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 V manuálu ses nic nedozvěděl? Kouknul bych tam, ale nevím do jakýho, páč si o autě nic nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reli Vloženo 22. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Zabudol som. Octavia II Tour dvojročná po prvej servisnej prehliadke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 hele tohle by mělo jít bez problému vypnout...pravou páčkou pod volantem, tam horním tlačítkem na kolébce vyberem funkci rychlostního limitu a dolním tlačítkem na kolébce ji bud vypneš nebo nastavíš...jde to vypnout bez problému i za jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Zakázal bych odpovídat na jednoduché otázky zodpovězené v manuálu viz str. 20-21. Zkusil sem v prvním postu popostrčit Editováno: 22. Březen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reli Vloženo 23. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Vyhrabal som manual a naozaj je to tam.Predtym som to nepostrehol. Dik za info a prepac ked som ta otravoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Dobře víš že nešlo o otravování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.