Publikováno Březen 23, 201312 r Caute nevieme mi niekto poradit kde najdem Dia zasuvku v tom to interieri. podla toho co som nasiel tu tam nieje. ide o vRS 2009 limitovanu ediciu pre GB.
Březen 23, 201312 r Autor v poistkach nieje ani v motorovej casti. Ani v operke ruky ako to ma Audi. V popolniku, v priehratke spolujazdca. vzadnom popolniku. nikde . Budem musiet asi rozobrat krit pod volantom. Je to celi plast prisrobovany. To je posledna moznost asi. Hodne dlho som potil krv v parci aby som si to mohol dovolit takze nechcem urvat neaky plast
Březen 23, 201312 r Autor U vasich vozidiel je pod volantom ale tam sa to sklada s dvoch dielov ak sa nemylim. sundate iba tu spodnu listu a mate to . ale tu to tak nieje.
Březen 23, 201312 r Autor Ok zahada vyriesena. Je to normalne na soferovej strane. Nie je to vobec zakritovane ale tazko to vidno. Treba hlavu az na podlahu k pedalom a stade to uz krasne vidno
Březen 23, 201312 r no veď som to písal,že v tom istom mieste kde u vozidiel s LR ....len som nevedel,že nevieš ani kde to je u tých "našich"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.