Noholam Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Nemáte někdo radu? Při vyšši rychlosti začne piskat dost nahlas asi klapka topení nebo něco takového dělá to i když zapnu vnitřní cirkulaci nevíte někdo co by to mohlo byt? Nesetkal jste se s tim někdo a jak to opravit? A jezdit pomalu, dělá to když fouka tak už i při 120Km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 loni jsem kupoval novou škodovku jeslti najdu papíry od servisu tak to sem hodím oscanované.....píškalo mi v kabiěn vozu také při rychlosti nad 120Km/h a když jsem jim to asi na čtyřikrát vracel na záruku a porát mi říkali že to je spravené a přitom to dál pískalo tak zjistili že byla škvírka u masky na kapotě a tam proudil vzduch a dělalo to ten zvuk...lepili tam silnější těsnící gumu či co a už je to oukej...prohrabu doklady a kdyžtak pošlu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 myslíš toto? http://forum.skodahome.cz/topic/120598-divny-zvuk-kolem-130kmh/?p=1670489 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 přesně to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 skoro si sa ozval .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 omlouvám se ale měl jsem teď jiné starosti a musel jsem přehlídnout upozornění v mejlu jestli tedy vůbec nějaké přišlo na ten příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.