Noholam Vloženo 23. Březen 2013 Vloženo 23. Březen 2013 Nemáte někdo radu? Při vyšši rychlosti začne piskat dost nahlas asi klapka topení nebo něco takového dělá to i když zapnu vnitřní cirkulaci nevíte někdo co by to mohlo byt? Nesetkal jste se s tim někdo a jak to opravit? A jezdit pomalu, dělá to když fouka tak už i při 120Km/h Citovat
Lukáš Stahoň Vloženo 2. Září 2013 Vloženo 2. Září 2013 loni jsem kupoval novou škodovku jeslti najdu papíry od servisu tak to sem hodím oscanované.....píškalo mi v kabiěn vozu také při rychlosti nad 120Km/h a když jsem jim to asi na čtyřikrát vracel na záruku a porát mi říkali že to je spravené a přitom to dál pískalo tak zjistili že byla škvírka u masky na kapotě a tam proudil vzduch a dělalo to ten zvuk...lepili tam silnější těsnící gumu či co a už je to oukej...prohrabu doklady a kdyžtak pošlu ;-) Citovat
libero Vloženo 2. Září 2013 Vloženo 2. Září 2013 myslíš toto? http://forum.skodahome.cz/topic/120598-divny-zvuk-kolem-130kmh/?p=1670489 Citovat
Lukáš Stahoň Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 omlouvám se ale měl jsem teď jiné starosti a musel jsem přehlídnout upozornění v mejlu jestli tedy vůbec nějaké přišlo na ten příspěvek. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.