Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už delší dobu mě trápí problém při startování - žhavení v pohodě, otočím klíčkem a někdy naskočí na první otočení i při teplotách pod nulou, jindy dokonce při teplotách kolem nuly nebo nad nulou se po prvním otočení motor divně "zhoupne", jako kdyby už v baterii nebyla žádná šťáva, ale pak naskočí. Občas se stane, že se po takovém "zhoupnutí" vymaže paměť v rádiu. Zřejmě kritický odběr z baterie a systém rádio odpojí. Ale v čem je problém? Žhavičky podle autorizovaného servisu OK, jiný problém neodhalili. Najeto 206 000 km, pravidelný servis po 15 000 km.

Druhá věc - při akceleraci na trojku, čtyřku nebo pětku z nižších otáček jde od pravého předního kola divné cukání, jako při brzdění s křivými kotouči, ale tady je to v tahu. Čerpadlo? Spojka? Nevyvážené kolo? Na dálnici na pětku bez problému, stejně jako na jedničku nebo dvojku.

Předem díky za rady.

chyba moze byt uz stara zla bateria alebo zle kontakty mozu byt aj zaoxidovane alebo zla kostra, skus dat zmerat najprv baterie ak je ta dobra pozri ci su ciste kontakt na baterii a ci su vsetky kable dobre podotahovane

Měl jsem skoro stejný problém, nakonec jsem vyndal startér a chyba byla v něm. Pastorek sice vyjel, ale již špatně točil a navíc se kousala ta osa pastorku. Těžko jsem s ní otočil ručně. Po montáži nového startéru vše jak má být.

začal bych kontrolou baterie zatěžákem, kontrolou kabelů, koster a v poslední řadě startér.. nizké otačky to je kolik?

• Autor

Nizke otacky - jak kdy, ale tak od 2000... A na vyssi rychlostni stupne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.