sol.luk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Prosil bych o radu, mám zechcanou celou zadní stranu motoru a mechanik říkal, že mám přetěsnit vývěvu, myslel tím "čerpadlo podtlaku nebo také jinak tandemové čerpadlo" ? Pokud ano, je tohle to těsnění ? http://www.cc-autodily.cz/tesneni-vstrik-jednot-1_1?brands[30]=0&count=60 Octavia II 1.9 TDI PD, BJB, r.v 05, najeto 185 000 km Díky za případné odpovědi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 áno,to je ono...ešte sa potom pozri,či ti to neslzí pod vekom hlavy valcov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 o.k. díky, prý mám jít prvně po té vývěvě, až potom možná to víko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.