Bohosu Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Ahoj co si prosím my\slíte o tomto rádiu ? Díky http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko.../sony-cdx-gt200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Jo jo, resil jsem obdobny problem... zatim jsem ho nedoresil, ale vybral jsem si kenwooda... No k tvemu vyberu - spousta lidi tady Sony zatracuje, takze se tes kritice.. pokud se ti libi, tak bych spis volil verzi GT201C s moznosti zmeny barvy podsvetleni tlacitek na zeleno -viz. nize... Sony jsem mel a byl jsem spokojen - model 2000/2001 takze si myslim, ze kvalikta sla o neco vys zase, takze fakt zalezi na tvem vkusu... Obrazek je fotomontaz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Sam sony mam a jsem spokojeny. Podle tveho vyberu soudim, ze nejsi zadny "hifimaniak", ale bezny uzivatel, ktery chce mit neco lepsiho, nez orig radio. Jestli se ti radio libi a pasuje k palubce, tak ho ber Samozrejme, ze se ted ozvou lide, kteri ti budou nutit radio, za stejnou cenu s lepsi kvalitou, napr. clarion, ale znovu rikam, urcite nejsi autohifik, tak ti bude tohle radio na bezny poslech urcite stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Díky kluci Jsem rozhodnut Přesně jak říká Zába: Nejsem žádný hifimaniak. Za prvé jsem mladej studentík, šetřící každou korunku, takže ani nemám na výběr jít do něčeho víc a drahého Kdybych přišel s tím, že jsem si vybral rádio za 15 tisíc tak bych asi dostal za uši Doufám, že bude pasovat k palubce Chci zkusit s červeným podsvícením, až to bude tak dám ukázku * Můžu se ještě zeptat co budu potřebovat za další díly? Mám auto s přípravou pro rádio a místo pro rádio vypadá takhle. (viz obrázek) Jde o to, co ještě musím koupit za plastovej "kus" aby mi tam rádio sedělo jako ulitý a aby třeba nebylo zapadlý ?! Když tak na to teď koukám tak se mi to zdá designově strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Budes potrebovat akorat listu nad radio, aby tam nebyla dira, jinak je to ok Je videt na obrazku, co sem daval Crake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Bohosu: udelam specielne pro tebe s cervenym podsvetlenim... vydrz... Je pravda ze ten typ GT201C se hur shani a stoji 3990,- Kc (www.sonystore.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jeste nezapomen, ze budes potrebovat fantomove napajeni anteny!!! Jinak tu listu, co budes potrebovat, vidis na obrazku - jeji objednaci cislo je: 6Y0 857 231 B41 / cena do 100,- Kc a dole prikladam ten obrazek - delano narychlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ježiš mockrát děkuju Takhle se na to těším ještě víc.........už se třesu abych v ruce držel tu krabici..... Zítra si pro něj jedu...jupííí. Pak navštívím Škodu a koupím tu lištu Můžu se zeptat jak poznám zda mám či nemám fantomové napájení antény? Mám hledat konkrétní drát a měřit na něm napětí nebo musím rozebrat půl auta a někudy ho vést ? Jinak ještě jednou mockrát díky Vám oběma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja mam v aute Sony CDX-GT300S -je stribrne a docela se mi libi, zvuk ma taky dobry, jsem s nim dost spokojen. Fantomove napajeni tam asi mit nebudes, ale kdybys to hledal, tak je to presne toto a je to zapojene na konektoru od anteny (u radia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Bohosu: v pohode Jinak fantomove napajeni tam urcite mit nebudes - vklada se mezi radio a antenni konektor... jo a musis ho samozrejme napajet - z radia pujde kabel na napajeni motorove anteny ci prislusenstvi, tak z tohodle kabelu budes fantoma napajet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak jsem to nevydržel a dojel jsem si pro něj už dnes Bohužel už je venku tma a trochu chladno, takže se do toho pustím hned až přijdu z práce ............ to bude tak dlouhá práce............ježiš já nemůžu ani spát jak už to chci zapojit ! Pak se hodím foto P.S. Dá se to napájení zakoupit třeba ve ŠKODOVCE? To co tady ukazoval Kully je až v Brně kde mají dovolenou a objednávky přijmou až na konci srpna a to je moooooc za dlouho , já to cííí hnééééd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Da, nabizrli mi ho za 400 kc, ja ho koupil v Brne za 200 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Fantoma koupis v kazde prodejne s autohifi nebo tam kde je montuji... Cena odnormalniho prodejce kolem 200 ale u skodovky kolem 400!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCH ! Tak jsem si sehnal rádio, fantoma , lištičku a nějaký volný čas Řekl jsem si že to bude paráda jak si za dopoledne namontuju rádio a jak odpoledne už budu tucat To jsem ještě nevěděl jak steašně jsem na omylu To že má Škodovka přeházenou kabeláž, s tím bych ještě uměl žít. Ale to jak šetří na prostoru......grrrrrr! Ke kabeláži a jejímu "úklidu" se nelze dostat a musíte použít třeba propisku ( příběh o mé propisce je tady ) Navíc když už jsem dal všechny kabely tam jak mají být, tak jsem začal zandavat kastlík.......... NO TO JSEM OPRAVDU NEČEKAL, ŽE TO BUDE JEŠTĚ HORŠÍ !!! Zatraceně na co jsou mezinárodní normy a dohody, když to pak nikdo nedodržuje...... kastlí je samozřejmě asi o 1 - 2 milimetry větší než prosotr k němu vyhrazený. Takže začal boj, který jsem skoro obrečel...... Tak těžce to tam šlo, a když si představím ty plasty uvnitř....no ty jsou poškrábaný jak od vandala HRůůůuza ! Navíc kastlík není až na konci tak ho tam musím ještě doklepat (poznámka: Poslední třetinu kastlíku jsem musel doklepávat kladivem abych jej tam dostal.....fňuk A ted to už nejde dál a ještě mi centimetr kouká ven.....nevíte co s tím ? Doklepat ? No vyndat to asi nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Bohusu: to mne tedy moc nepotesilo... Rikal jsem si ze uz budes "ducat" a ted ctu co se delo... To je pomerne sila... Jsem docela prekvapen, ze ten kastlik tam sel tak blbe... Kdyz hodis fotky, tak to bude asi lepsi ti poradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Ono taky záleží, jak se tam ty kabely dozadu uklidí, musí se schovat za tu příčku, co je vzadu, jinak se tam buďto rádio nebo kastlík nebo oboje prostě nezastrčí. On už ten fantom je větší a je problém ho tam nějakym způsobem srovnat, ale s trochou trpělivosti to jde, už to mam nacvičený. To že je ten kastlík o milimetr širší je pravda a že se odřou ty plasty uvnitř, je taky pravda. Ovšem to nikdo nikdy neuvidí a katlík po montáži pevně drží a nedrnčí na nerovnostech, což je podle mne tedy lepší. Chce to pevný nervy a trpělivost, pak to jde jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Mě to nešlo zastrčit kvůli kabelům. Proč jsi nekoupil alespoň 300, bez tý díry na CD. Je maximálně o 1000 dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Bohosu: hod sem foto.. at vidime jak to vypada??? Jinak resil jsem obdobny problem co ty a kastlik jsem tam taky musel dobouchavat kladivkem... ale nakonec jsem to poresil a funguje vse jak ma... A co se kabelu tyce, pred samotnou instalaci jsem je umistil pekne dozadu a krasne tam zapadly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Byl jsem teď pracovně moc zaměstnán a od pondělka budu zaměstnán opět.....ve školství Ještě mi zbývá dodělat pár kosmetických úprav a vyřezat protitepelnou mezipřepážku Pak sem foto dám určitě Kabely ještě musím pořešit, ale taky jsem se je snažil uklidit co nejvíce...dokonce jsem je i páskou slepil k sobě co nejvíc to šlo Ale stal se problém - urval se faston a to se prostě nedá "opravit" takže v pondělí zase do elektra, koupit ho a pak už snad to bude napořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 To bych nečekal, jak montáž rádia může člověka zaměstnat...hoď pak ty fota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.