Petko33 Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 (editace) Chci se zeptat mohl by mi někdo poradit. Mám škodu Octavii 1.9TDI 77kw. Když vyndam hadici od egru tak normálně nastartuje a když ji tam vrátím zpátky chcipne to a už nechytne a kdyz je hadice od egru venku přívod vzduchu který jde do filtru nenasává ale vydýchává ven kouř. Mohlo by to být egrem? Editováno: 11. Prosinec 2020, autor: Petko33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip1984 Vloženo 23. Června Sdílet Vloženo 23. Června Zdravim jen potvrzuji ,ze u me oct.1.9tdi 77kw 2007 bylo vymackane ulozeni vstriku v hlave. Najezd byl neco kolem 260k a pocatek byl ,ze to spatne startovalo a pomalu se to zhorsovalo. Hlava se musela demontovat a odeslat do specializovane firmy,kde to udelali . Cekal jsem na to 3 tydny ,nez jsem se s autem shledal a castka byla tenkrat cca kolem roku 2018 cca 24k az 28k a to byla komplet castka i za praci mechanika ,co to odstrojil a s kompletoval. Tenkrat se to jeste vyplatilo do te doby auto jezdilo spolehlive dnes uz je to samozrejme pase. Auto porad mam a ma najeto pres 400k a stale to funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.