Přejít na obsah

italik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    254
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli italik

  • Narozeniny 21.3.1968

Návštěvy profilu

1 734 zobrazení profilu

Oznámení italik

  1. Panové omlouvám se,že jsem nenapsal dřív,ale mám denní svícení opraveno. Když jsem otvíral vrata a šel kolem nastartovaného auta sralo mě,že svítí jenom to jedno a vzteky do světla bouchnul. Od té doby svítí.
  2. To je samovyroba? Přesně tohle je super. Jezdím do lesa a chladič zasranej od vysoke trávy a v zimě u nás házejí štěrk,takže v loni proražený chladič klima.
  3. Mám tam přijed a hodně mě potěšili. Mají tam mechanika,ktery to umí vyměnit bez demontáže světla. Ale ta žárovka stojí 650kč už jsem na ní koukal i na internetu.
  4. No je to radost, je pak na to opravná sada
  5. Nevíte na jak dlouho v servisu je vyměna žarovky v denním svícení u Yeti 2015. To je zase opruz
  6. No v TP tenhle rozmer 215/65 není ale jestli se to nějak nedá doplnit. Nechci kvuli tomu měnit Yetinu za Dustera
  7. Mám dotaz ohledně rozměru 215/65/16. Potřebuji pneu pro SUV do lehčího terénu a v předepsaném 215/60/16 není žádný výběr. Zkoušel jste to už někdo?
  8. Tak mě ve skodovce nahráli novy software a haldex zase funkční
  9. Prosim vas nevite jestli Haldex 5 bud jde nebo ne. Jestli je neco mezi tím Na zdviži jdou vsechny 4 kola ale v terenu se mi zda ze nic moc Byvala Octa 4x4 vyjela víc
  10. Prosím tě o jakou pružinku se jedná nebo mě z toho kastlíku klepne, ten se neotvíral ani ve favoritu
  11. Prosím vás Yeti mi začal pískat i po vypnutí motoru ještě tak 2 sek Jde to od zadu. Když jsem dotankoval naftu doplna tak to přestalo. Muže to mít spojitost s čerpadlem paliva?
  12. Jo oni vubec nevěděli co s tím a hlavně všechny auta do stáří 5 let se opravují přes Mladou Boleslav. Takže oni to v autorizáku napojí na PC a z Boleslavi jim diktujou co vyměnit
  13. Udajně v DPF filtru je tam prej taky chladič
  14. No ja to tady nekde psal mě taky svítíla pořád kontrolka stále se něco měsíc zjištovalo až se nakonec vyměnil a byl pokoj. Našlí v něm vodu. Naštěstí to bylo na záruku. Cena 36tis Auto melo najeto 90tis
×
×
  • Vytvořit nový...