SUP1 Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jooooo, to dřív to bylo trochu jinak. Chytl mě obvoďák na fichlu bez papírů, odšrouboval ventilky, hodil je do křoví a odjel. A bylo po prdeli Bejvávalo. Tak dnes kámoš dopravák mi říkal, že už mají další krásnej přístroj na měření průchodnosti oken. Sice jeden na Most a Chomutov, ale mají ho. Říkal, že za chvíli budou mít kufr plnej kokotin . Když prej budou mít dobrou náladu, tak možná i pustí dál s tím, že se folie odstraní dodatečně, ale když narazí na blbce, seberou mu TP a půjde domů pěšky s velkou pokutou. A prej ještě jedna maličkost, folie musí být opatřena homologací, to je jasný, ale ta homologace musí být nalepena mezi sklem a folií. Maličkost, kterou jsem nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jednoduchá věc. Když máš sklo tónované z výroby, tak tam už žádná fólie být nesmí. I když tam dáš tu nejsvětlejší co je, tak to nesplňuje propustnost světla. Splňuje to jen čirá a ta je k prdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Jinak světle modrý pasat R36 praha háje - říčany. SPZ 8S4 3194 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 A je to rok výroby 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 A neridi ho nahodou takovy chlap v tmavomodrem s cepici polozenou na palubce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Nevim cepice byla na palubce ale videl sem akorat 2 x nagelovane frajery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.