SUP1 Vloženo 9. Duben 2013 Vloženo 9. Duben 2013 Jooooo, to dřív to bylo trochu jinak. Chytl mě obvoďák na fichlu bez papírů, odšrouboval ventilky, hodil je do křoví a odjel. A bylo po prdeli Bejvávalo. Tak dnes kámoš dopravák mi říkal, že už mají další krásnej přístroj na měření průchodnosti oken. Sice jeden na Most a Chomutov, ale mají ho. Říkal, že za chvíli budou mít kufr plnej kokotin . Když prej budou mít dobrou náladu, tak možná i pustí dál s tím, že se folie odstraní dodatečně, ale když narazí na blbce, seberou mu TP a půjde domů pěšky s velkou pokutou. A prej ještě jedna maličkost, folie musí být opatřena homologací, to je jasný, ale ta homologace musí být nalepena mezi sklem a folií. Maličkost, kterou jsem nevěděl... Citovat
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Vloženo 9. Duben 2013 Jednoduchá věc. Když máš sklo tónované z výroby, tak tam už žádná fólie být nesmí. I když tam dáš tu nejsvětlejší co je, tak to nesplňuje propustnost světla. Splňuje to jen čirá a ta je k prdu. Citovat
Drizzy Vloženo 23. Duben 2013 Autor Vloženo 23. Duben 2013 Jinak světle modrý pasat R36 praha háje - říčany. SPZ 8S4 3194 Citovat
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Vloženo 23. Duben 2013 A neridi ho nahodou takovy chlap v tmavomodrem s cepici polozenou na palubce ? Citovat
Drizzy Vloženo 23. Duben 2013 Autor Vloženo 23. Duben 2013 Nevim cepice byla na palubce ale videl sem akorat 2 x nagelovane frajery Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.