Lihošek Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Zdravím všechny ve spolek, už 2x se mi stalo, že při jízdě mi spadnou ručičky od tachometru a otáčkoměru na 0, zhasne MAXI-DOT, kontrolky svítí i s přístrojovkou Zastavím, vypnu motor, vytáhnu klíč a když chci nastartovat, tak kontrolky již nesvítí, motor sice nastartuje, ale hned zdechne V obou případech jsem zjistil, že mi to vyhodilo pojistku č. 5 (viz. příloha). Nemáte náhodou někdo stejnou zkušenost nebo nevíte co tuto závadu způsobuje? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 No co, zkrat no. To se těžko radí, určitě sundej plast nad pedálama, levý horní plast (jak je na něm spínač světel), ev.budíky a hledej anomálie- uvolněné kabely, odizolované kabely, napálenou izolaci kabelů, atd atd. Docela blbá závada, ale když půjdeš opravdu po kabelech, měl bys to najít. Ještě když budeš mít sundané budíky, jukni i na ně, jestli tam není známka opálení... Jinak těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 JJ problém bude v budíkách.... někde bude studenák.. Doporučuji diagnostiku a otestovat budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 stankra6 má má taky dobrý nápad, chce to test budíků, určitě tím nic nezkazíš, ale já pochybuju, že by studeňák na budíkách vyrazil pojistku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlis78 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Dobrý den všem, mám identickou závadu na superbu r.v. 2005 jako uživatel lihošek. Prosím o radu, jak by se dala závada odstranit. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) To by musel Lihošek taky poreferovat, jak dopadl a ne si jen přijít pro radu a konec... Jestli to ale vyrazí pojistku 10A, znamená to, že tam bude zkrat. Nepředpokládám, že přímo v budíkách, spíš v kabelech k nim Editováno: 20. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlis78 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Kompletně jsem vyndal přístrojovou desku včetně vyztuhy a rozebral hlavní el.svazek, závada vznikla neodbornou montáží rádia a jak se hřál svazek, tak to jelo až směrem k pojistkové skříňce. Takže momentálně jdu vyrábět el.svazek a ozvu se jak jsem dopadl, diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Líbí se mi přístup, když si někdo neleze jen pro rozumy a rovnou jedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.