Přejít na obsah

Drhnutí předních kol


filip.kosut

Doporučené příspěvky

Ahojte všichni, mám problém s jízdou bez zařazené rychlosti, auto strašně spomaluje. Včera jsem měnil kola za letní tak jsem si řek že se na to podívám.
Zvednul jsem auto a zadní kola se krásně točily (bubny). Shodil jsem přední kola a jdou hodně těžce:/...odmontoval jsem brzdiče, sundal kotouče a zkoušel točit za náboj. Obě kola jdou stejně špatně...může to být v homo kloubech nebo převodovka?...olej převodovky...ložiska... nemáte někdo s tímhle zkušenosti? mohli by jste mi prosím napsat tipy co a jak? děkuji za každou odpověď a nápad!... :kol-26:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mě něco podobného trápí, ne snad že by auto na volnoběh hodně zpomalovalo, ale to drhnutí je tam velký. Co mohu vyloučit u sebe je ložisko kola, o víkendu jsem je měnil protože jedno hučelo a pokud jsou dole brzdiče, pak se to točí krásně, jakmile se nasadí třmeny na kotouče, pak je to hrůza. Otázka teda zní, je to normální? Má se kotouč točit volně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...