Klon Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) Dobrý den pánové..prosím o radu.Potřebuji vyměnit horní a dolní lůžko nápravnice ( viz obrázek )....Slyšel jsem že musí dolů celá nápravnice...Můžete poradit co mě čeká a na co si dát pozor?? Docelá spěchá. Děkuji moc... Editováno: 12. Duben 2013, autor: Klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancik7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ahoj, nemusí dolů celá nápravnice. Stačí zvednout auto (nebo najet na nájezdy), aby se dalo lehnout pod auto. Potom sundat kryt motoru, odšroubovat rameno z převodovky a z vyfoceného silenbloku. Kamarád mi říkal, že top půjde nermálně stáhnout dolu (jsou tam dva kusy proti sobě, v jednom je díra a v horním je závit), tak mě to teda vůbec nešlo. Musel jsem střed (gumu) vyříznout a pak naříznout jednu stranu a malim majzlíkem podebrat a vytáhnout. Byla to docela pakárna, ale nakonec se to podařilo. Pak už tam jen nalisovat zespodu nové a přišroubovat ramen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.