LiveBomb Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Ahoj, nevite nekdo jak vymenit ty regulatory (kolecka) ve stredovem ofuku mezi prednima sedackama? Podarilo se mi ten ofuk vyndat, ale nemuzu projit na to, jak to bez poskozeni rozebrat. Pokud jste to nekdo absolvoval muzete mi poskytnout radu? Diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 ahoj,zrovna vcera jsem prisel na to, ze na leve strane byla spodni lopatka volna, protacela se...cele jsem to vytahnul ven, a pak jsem jen tu lopatku ( mrizku ) co byla na volno zamackl do pozice, kde mela byt...pouzil jsem jen tenky sroubovacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ahoj, mě jde o ty kolečka co otáčejí těma mřížkama na stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Nikdo se s tim nepotkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) Tak pokud by to nekoho zajimalo: 1) uvolnit 4 horni zapadky 2) uvolnit 2 bocni zapadky 3) mezi plastem stredu ofuku a krytem (nad hornim plastem kolecka) mirne zatlacit na obou stranach 4) kryt je venku, staci vyndat kolecka Editováno: 26. Duben 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.