spartakcz Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ahoj, zakoupil a namontoval jsem GSM konzoli na stredovy pane (hned vedle ovladani climatroniku u spolujezdce). Po pripevneni drzaku s telefonem jsem tak nejak usoudil, ze telefon je nejak nize, nez jsem si predstavoval... Nemate nekdo zkusenost, zda se zminena konzole neda namontovat vyse, pripadne co na ni jineho namontovat, aby se telefon presunul vyse...? Dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Ahoj, zakoupil a namontoval jsem GSM konzoli na stredovy panel Ehm, a to jako originál konzoli aniž by jsi měl HF GSM II v autě? Drobet detailů by určitě neuškodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Mám originál HF a vše se zobrazuje na maxidotu,nevím ale jak vše nastavit.Telefon se spároval a stáhnul se i seznam,ale nejde volat.Kde by se našel nějaký manuál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 (editace) Myslím že manuál nebude potřeba, podle mě bude důležité uvést model telefonu a označení GSM, taky bych řekl že je tu vhodnější místo pro tvůj dotaz, tady je to o něčem jiném, společné je jen to že ani ty neuvádíš detailněji http://forum.skodahome.cz/topic/73303-gsm-ii-gsm-iii-drzaky-tel-rad-poradim/ Editováno: 2. Srpen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.