Clint Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat zdejších expertů, zda se někdo nesetkal s občasnou chybnou indikací zařazené šestky na maxidotu. Občas - opravdu ne často - se mi stane, že při zařazené šestce mi maxík ukazuje šipku nahoru na zařazení šestky. Poprvé jsem se při letmém pohledu na maxidot na dálnici lekl, že snad jedu celou dobu na pětku, ale byla tam šestka. Zjistil jsem, že stačí sešlápnout spojku, hejbnout řadičkou a najednou se na maxidotu ta šestka objeví. Není u řadičky nějaké čidlo, nebo je to všechno řízené počítačem na základě otáček atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 to mě nikdy neudělalo, spíše bych bral aby to nepsalo šipky ale jenom jaký tam mám stupen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.