Tawy Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Vlastním rádio BLUES, OII 2009 , aux funguje, ale i při vytaženém kabelu aux něco ruší (pískání v repro). v autě je nainstalovaný bt hands free a mozek (krabička bt) je umístěna přímo za rádiem v palubní desce. může to mít souvislost? rušení je jak při vypnutém motoru tak i nastartovaném to platí i pro blue t... . jednoduše rušení v každé situaci děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Zjistil jsem, že po odpojení bluetooth rušení stále přetrvává. A také jsem zjistil, že to dělá jen levý přední výškový repro. Zjištěno při balanci repro P-L Neví pls někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 No a není blbý to rádio? Obzvlášť když to dělá jen jeden kanál..... Já bych ho zkuil alespoň někde půjčit a vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.