Přejít na obsah

Tawy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tawy

  • Narozeniny 18.11.1981

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tawy

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. po odpojení baterie nefunguje el. ovládání předních dveří. Musím stále držet při zavírání či otvírání a na dálku též nefunguje?
  2. Mám cool blue intense OSRAM. Vyšli mě na 5000,- za sadu
  3. Hoj dnes jsem měnil výbojky podle návodu Patrik 1971 a povedlo se sice jsem to dělal celkem dlouho ale jsou tam a návod funguje. U spolujezdce to bylo složitějíší protože asi ty zajišťovací drátky byli zdeformované a nedařila se mi zajistit výbojka a u řidiče to bylo hotové za par sekund. A jak Patrik popisuje je nejsložitějiší asi sundat podběh.
  4. Tawy

    Bi xenony

    Čus , zvládne výměnu výbojek normální běloch nebo se pak musí jet i na kalibraci? Díkec
  5. Hoj pánové nevíte někdo jakým způsobem dostat WiFi signál a nebo mobilní data pomocí stigu do tohoto modelu?
  6. Děkuju mrknu na to diky za tvuj čas. V mym supikovi to samozrejme vse funguje ale s cinou jsem vedle
  7. Zdravím, řeším u kamaráda android auto aplikaci v Čína rádiu přidám foto. Zdali by fungovalo propojení této aplikace v rádiu a nebo přes mirror link. Má li někdo vyřešeno ?
  8. Při prohlížení tohoto vlákna jsem se pozastavil nad tím co Marek napsal.!!! Myslím si ,že je hodno toto vysvětlit a odpovědět . Spousta příspěvků má hloubku ,ale tento je zajímavý a rád bych slyšel názor ostatních. Přijde mi , že se řeší to jak to jede ale zapomíná se co se s motorem děje a co bylo potřeba změnit aby ten výkon byl ,kolik součástí změnilo svoji konfiguraci a co ovlivňují.
  9. Zdravím, Kuna mi taky řádila v motoru a moc jí zachutnal kabel od vstřikovače Ad Blue . Naštěstí auto pojištěno a škoda 8000,-. Plus odtah. Nic méně jsem se ptal proč jim to tak chutná. Bylo mi řečeno ,že se přidává do izolace a do hadiček rybí olej a to vše vysvětluje. Pořídil jsem toto a vše jsem zavěsil. Většinou se kuny soustředí na podtlak turba.
  10. Tak jsem auto musel nechat odtáhnout. Příčina byla ta, že mi kuna sehrála kabely
  11. Internet a autoservis mě ujišťuje že jde jen o softwarovou chybu! Ve zdravotní kartě na škoda connect nic není vše ok. Prý to zmizí samo. Nádržka dolita do plna. Má někdo zkušenost?
×
×
  • Vytvořit nový...