Libor Stibůrek Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Ahoj, nevíte někdo náhodou přesný typ a značku podvozku, který dává Škoda do vozů od výroby? Kdyby jste měl někdo odkaz, tak mi sem prosím dejte. Měnil jsem totiž podvozek a nyní tam mám kompletní kit sportovního podvozku (tlumiče bilstein + pružiny einbach). Snížení o 30 mm vpředu i vzadu. Cena podvozku cca 20 000 kč. Cítím rozdíl a přemýšlím, jestli bych podvozek neměl změnit. Děkuji za odpověď LS =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Ahoj, akorat to taky resim, ale obracene. Budu seriovy menit za bilstein b6+eibach pruziny. Proc ho chces menit? Nejsi spokojen.. Jinak origo podvozek na eresko ma oznaceni kodove 2UC. Jestli se nepletu...mas to nalepeny v servisce na stitku vybavy. Co se tyce dodavatelu tak zalezi jaky mas rok. Vetsinou dodava bilstein, sachs atd. Jinak v servise skoda ti to sezenou dle vinka, ale pocitej s tim, ze to bude palka...:-/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Ahoj, určitě to je rozdíl a ten co mám teďka na autě je o poznání lepší. Jinak děkuju za radu. Přemýšlím ještě o tom, že bych si koupil stavitelný podvozek (výška i tuhost), ale nejsem si jistý, jestli to není zbytečné vyhazování peněz.....=( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Bilstein tlumiče b6 + einbach pružiny mám tedka na autě. Sedí to pefektně, tlumí to dobře, akorát mi to připadne o proti sérii o něco tvrdší.....=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 No kdybych mel poladenej motor tak na 350 koniku. A potreboval bych podvozek aby udrzel auto na silnici. Tak bych volil asi stelovak od renomovane firmy h&r nebo kw k tomu sport silentbloky, odlehcena ramena, spodni rozperne tyce, no a to by jsem tam byl tak za 80tis...:-) pak by to melo asi smysl. Ale jelikoz jezdim v praze a v zimne obcas na hory a hledal jsem kompromis mezi sport podvozkem a pouzitelnosti na ceskem tankodromu tak jsem zvolil bilstei+ eibech.;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.