tim 35 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Dejte si všichni pozor při koupi pneumatik přes net.Pokud je tam příjmení Kopecký Praha tak nic nekupovat.Používá různé telefony a jména třeba Hanka Vypsalová.Pneu jsou dovežené z Německa jako zánovní,ale jsou proražené na straně.Je to minimální poškození které nelze odhalit při převzetí poštou ani okem ani jinak pokud to nenafoukáte,ale bok nelze opravovat a mých 1830 je v háji.Fotografie na inzerátu byla kopirovaná ze stránek výrobců pneu.Já je ted nazul na ráfky a zase sezul.Už po dodaní poštou ,když je pani převzala byla jedna ts 730 a druha ts 750 conti zimni a když jsem prodejci napsal,že je pošlu zpět tak mi napsal že nic nepřijme,tak jsem pochopil,že fotka nemohla být opravdová,protože kdo koupí dva rozdílné dezény na nápravu?Blbec z Moravy!!!.Shoda náhod řebrala moje paní.jiny dezén,děravé, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) Takhle vypada ten text. dnes 13:32 | Nabídka / Prodám | Letnípneumatiky BARUM BRILANTIS 165/70 R14 81T LETNÍ Vzorek 6.mm Dezén cena za kus 450,- k DISPOZICI JSOU 4.KS možný prodej i jako páry Pěkné Pneu bez boulí či defektů Nezpuchřelé!Volejte nebo pište na tel.734459050 PNEU K VIDĚNÍ NA PRAZE 5 !!! DOHODA na místě!!! mohu zaslat poštou nebo Top-Transem.. případně ZDARMA ZAŠLU do měst Praha, Brno, Ostrava nebo H.Králové DOPRAVA PRO VÁS ZDARMA!!! Cena:450Kč Oblast inzerce:Praha Číslo inzerátu:7589330 Počet zhlédnutí:1900x Zhlédnutí detailu BedaKopecky Telefon: 734 459 050 Editováno: 29. Duben 2013, autor: tim 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 je tento "podvodník" i zde na foru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 30. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Tak to jsem ještě nezkoumal.Jen pozor na hyperinzerci,tam ted byl ,tak jsem dal zrušit všechny jeho inzeráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Hustý, pán aspoň poslal. Já jsem jednou takto chtěl koupit ráfky, pán chtěl dopředu poštu, zaplaceno, ale už nikdy neposlal Nechci nijak prudit, ale pneu zásadně nové. Ono je to někdy těžké, obracet kačku v ruce, nebo jí nemít a prostě nezbývá nic jiného, než koupit olýtaný chcánky. Také nejsem bůhví jak bohatej a radši jsem si na nové gumy půjčil, než dávat starý neprověřený a ještě od někoho, koho neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.