libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Švajčiari začínajú zberať teraz úrodu z vynikajúcej dlhodobej práce s mládežou...to tí naši mladíci sa každý rok zachraňujú v "A" kategórii MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 letos to bude opět zajímavá podívaná na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 už to je teraz..výkonostné rozdiely sa zmazávajú.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 tak dnes žiadne prekvapenie,iba ma zaujala jednoznačná výhra Rakúšanov nad Lotyšmi... RUS-USA pekný hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 to věřím zítra to opět začne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 tak to je pravda... http://sport.aktuality.sk/c/149089/cesi-hodnotili-najlepsi-je-slovak-tomas-zaborsky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 tak dnes se rozhodne, zda jsem právem na MS či bude lepší, aby jsme jeli domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 to je dnes deň blbec?? RUS-FRA 1:2 CZE-DEN zatiaľ v riadnom čase 1:1 ...tak to je pekné prekvapenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ufff... Hin sa ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 pozeráš hokej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 jj,tak to bylo u fous... IRGL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 tak ste to ubojovali ....2 body máte,ale kde sú tie časy,keď nejaký Dáni dostávali výklepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ano,kdeže loňské sněhy jsou. Švýcaři drtí Kanadu,Švédsko...naší mají problém s Dánskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 no uvidíme tých našich...Lotyši sú ruská škola,ale verííííííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 No 1:3 pro Lotyše po první třetině,taky se hochům nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 však sa nechávajú vylučovať ako malí chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 tak...a dnes sme dostali poriadnu facku aj my....dúfam,že v správny čas,zajtra Rakúšania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Tzv. favoriti jdou dnes do rit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 okrem Kanady..zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 sice jsem to neviděl, ale co jsem slyšel na rádiu, tak jsem zklamán, jak to hráli ale co mě potěšilo, FRA - RUS :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Před chvílí jsem dorazil domů a nestačím se divit. Prozatím ČR - SLO 2:2, SVK - RAK 1:1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Tak nakonec vyhráli,ale stejně je to bída. ČR - SLO 4:2 Ovšem bratia slováci nie. SVK - RAK 1:2 po nájezdech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 počúval som to v rádiu.... teraz neviem ,či mám ,alebo sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 RUS-FIN to je hokej,ako remeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 takže nič,mohol vyfasovať 1 zápas http://www.dennik.sk/clanok/kovalcuk-vyviazol-bez-trestu-zajtra-proti-slovensku-nastupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.