Tarantulas Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Čučím teda, moc pěkný taky bych dojel kdybych věděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Není všem dnům konec :-) kdyžtak mi pošli do osobní zprávy kontakt na tebe a my se ti ozveme jak se bude něco podnikat... určitě se můžeme domluvit a sejít se jen tak třeba na jihu o samotě.. vše se dá domluvit a jet pak společně :-) Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Už máte SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Tolik fotek jste nafotily a tady nejsou žadne. Hanys cos je vymazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) Nene nesmazal jen sem nechtěl davat tady tajne sidlo ale kdyz si to odsouhlasil tak je tu dám dneska jeste :-) edit. nahravani selhalo pise pokazde Editováno: 9. Srpen 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) Tak tady to vše začalo honzík musel vysát bazének :-) Tady byla kontrola sacího zařízení :-) Táááák tady se měňí zadní brzdy kotouče a desky, protože už se brzdilo kov na kov :-D Hihi :-) tady nějaká kočka obdivuje SuperBíky a hned si je fotí :-) Ha ! Už je nás 5 ! :-D Omyl ! Teda už 6 ! :-D Se to množí ty auta jak na běžícím pásu :-) A ještě profilovka :-P jezero u Haciendy :-))) Pilo se pilo :-D :-D :-D Zase jezero :-) Ahoj ! Já jsem Charlie ! mějte mě rádi :-) :-) :-) Editováno: 9. Srpen 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Ještě přidám 2 fota .:-) Editoval bych přispěvek ale pak to píše nahrávání selhalo tak davám další post :-) Bohužel forum to nepobírá :-) Ranní foto Supíků od jezera :-) Tady v této jeskyňi jsem spal já hlídal jsme Supy .v noci :-D :-D ( ne spal sem jak zabitej :-D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szegos Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Bude se pořádat v nejbližší době nějaký sraz Ostravaku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Nejbližší sraz, co je naplánovaný je celé ČR + pár Slováků Viz. tady http://forum.skodahome.cz/topic/126910-jarn%C3%AD-sraz-kv%C4%9Bten-2014/ Ale možná chlapi a kluci vymyslí i nějaký menší sraz v Ově Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Čaute kluci, nepodniknem něco tady v okoli Ostravy na tom zapomenutém koutě Republiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Zdar ja jsem pro, akorát mám ted víkendy pracovní čili mohu hodit datum kdy mám čas o vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Nahoď, já bych se z jihu taky dojel podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 V Dubnu bych mohl 5 nebo 6 klidně :-) a pak jeste 12 Dubna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 My pravděpodobně budeme v Ově 20.4.2014 na Velikonoční neděli Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) 11.4. pojedu kolem vás na slovensko, tak zatroubim Editováno: 25. Březen 2014, autor: Doktorone 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 29. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Hanys jsem doma tak můžete doletět a vem do zavěsu i Vitu nebo on tebe to už je jedno.čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Tááák zrovna sem mluvil s Radkem a říkal ať tu hodím na zítřek sraz u Čuzíka :-) Takže komu by jse chtělo tak může dorazit na nedělní pokec Přímo k velkému Radkovi Kde se to koná ? Bravantice Jak se tam dojede ? No autem přece :-) A kdy ? Ráno kolem 10 + - :-) Kdo by teda měl zájem zítra dojet a neví kde a jak tak pošlete mě na vás telefonní číslo do zprávy a brnkneme si :-) Akorát za chvíli jdu na noční čili přečtu si to ráno až přijdu a hned napišu smsku popřípadě zavolám Hodil bych sem své tel. číslo, ale pak by byl problém s odhánění fanynek a telefon by nepřestal zvonit Proto ta soukromá zpráva. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Jééé, závidím Tak se chlapi a kluci dobře pobavte A Honzíku očekávám i nějaké foto Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 No uvidíme jsem přeci jen po noční :-) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Dnešní menší sraz Čtyři před plotem a dva za plotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 1.11.2015 ve 13h sraz na parkovišti pod Motobarem u Hanky Bravantice Následně oběd v Motobaru Kdo by se rád účastnil dejte vědět do 26.10.2015 kvůli rezervaci na oběd https://www.facebook.com/events/1199082970107522/ Těším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Nedělní sraz na Severu Moravy i s Jižní Moravou A nesměla chybět zahradní návštěva a pokořen rekord Supů u Čuzíků Editováno: 1. Listopad 2015, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Akorát jsem trochu zklamaný z těch tvojich komentů... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Když nevíš podstatu proč jsem to tam napsala, tak zklamaný buď... Jde o to, že ve skupině se pak pídí po téhle nálepce, kterou skupina nemá... Má jinou... A nemíním to řešit... Taky jsem zklamaná ze spoustou věcí a všeho, co se od srazu událo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Asi je to povedená nálepka proto se po ní pídí.Jo marné klasika je klasika.To už člověk neodpáře.Je to hold nadčasové logo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.