Přejít na obsah

Dveřní čudlík

HoviXXX

Doporučené příspěvky

Ahoj,nevíte někdo jak se vyndavá dveřní čudlík ten pochromovanej?? Potřebuju ho vyměnit a koukal jsem do příruček ale nikde jsem nenašel jak na to. Ve favoritu byl závit :kol-28:  ale tady nevím a nechci za to nějak mc brát,abych nemusel jeste rozdělávat celý dveře.Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus. Já mám zaseklí zadní dveře totál, nejdou otevřít, a když jsem minulej víkend zkoušel sundat tapec, na zavřenejch dveřích fakt lahůdka, kterou jsem pak vzdal a svěřim to známejm do servisu. Dělá to to, že když zatáhnu zevnitř za kliku tak čudl vyjede a jede hned zpět, tak jsem chtěl sundat ten chrom čudlík, točit bych moch do aleluja, takže jsem trochu víc zatách kleštěma a vytáhnul jsem ho, abych zkusil tahat za to želízko co je pod tim, mě to bohužel nepohlo vyřešit muj problém, ale čudl jsem pak na to zase natlačil a drží dobře, takže myslim, že jen trochu zatáhnout a je venku, na octě byl taky závit, nevim jak na ostatních supech, ale tady nebyl.

Odkaz ke komentáři

K tomu chromovanému čudlu se dostaneš jen když sundáš tapec od dveří. Prvně se sundává to plastové madlo co je uprostřed dveří, přesněji ta přední část. Chce to malý plochý šroubovák, kterým to opatrně rozevřeš ve spodní šásti, následně sundáš celé madlo. Poté jsou tam dva křížové šroubky a několik torxů po okolí tapce... Následně jde celý tapec sundat. Jen opatrně při sundávání, je tam drát k vrchnímu repráčku, tak aby sis ho nevyrval. Následně budeš mít přístup k chromovému čudlu :)

Kuba

Odkaz ke komentáři

No ten chrom jsem čudl jsem vyndal pořádnym zatažením, zkus točit, ale mě se to furt jen točilo a žádný uvolnění a pak jsem za něj pořádně zatách, a šel ven, na tom železe co pod tim je taková umělá hmota, která má zuby a je na ní takovej šlahoun, kterej jakoby prodlužuje to železo a zpět jsem ho jen natlačil a drží dobře. Jinak u toho tapecu, ty šroubky pod madlem jsem sundal, po chvíly tahání jsem to i vyhák nahoře u okna, ale nemůžu se dostat k tomu šroubku dole, myslim, že je to na hvězdicovej šroub, takovej bit sice mám, ale né golu, do který bych ho dal, musí to bejt zahnutý, jelikož kolem zadní sedačky se tam nedostanu, takže sem odklonul jen malou část horní části tapecu, ale ani ruku bych tam nenarval, vypadalo to, že to nemůžu odklonit kvůli tomu čudlu, tak jsem to zase nacvak, pak vyndal ten chrom čudl a zkusil to znova, vršek tapecu se mi poved odklonit, ale k zámku jsem se nedostal, furt mi tam něco bránilo, myslim, že právě ten spodní šroub to furt držel ještě v nějakejch drážkách dole, pokud tam nějaký jsou, ale to už se tady někde řešilo, v jinym vlákně.

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...