Mir1ek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Mám OCT II 2008 1,6 Mpi BSE Mám tohle auto cca 1měsíc a zarazilo mě že ,když se mi rozsvítí kontrolka paliva "dojezd 90km" nezazní žádná zvuk. signalizace a kontrolka zase po chvíli zhasne a pak se zase rozsvítí "dojezd 80km" je možné že jednotka dojezd přepočítává a podle toho rozsvítí kontrolku?Ale při vypnutí zapalování a opět. nastartování se zvuk. signalizace ozve.Před tím jsem měl FAB I 1,4 16V 74Kw tam se rozsvítila kontrolka a zazněl pípák při dojezdu 60km a už nezhasla... díky za info třeba je to normální chování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Mám to stejný 1,6 BSE to počítání je pravda , ale myslím , že gong se ozve normálně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 U mě tedy když dochází palivo, tak při první signalizaci a každém dalším zapnutí klíčku zazní gong. Dojezd se opravdu přepočítává podle aktuálních dat, ale na mém autě nikdy kontrolka již nezhasne,,, dojezd klidně i stoupne. Až po vypnutí klíčku se kontrolka již nerozsvítí - až za chvilku Ale ty asi mluvíš o FL a tam to může být jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mir1ek Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Mám to stejný 1,6 BSE to počítání je pravda , ale myslím , že gong se ozve normálně . Takže ti ta kontrolka taky zhasíná podle akt. spotřeby a dojezdu?ten gong se mi u toho ozve pouze když vypnu a zapnu zapalování ,ještě mě napadlo jestli se to někde nedá nastavit...nebo ta signalizace při jízdě není z důvodu,že by to bylo "otravné aby to pokaždé "cinklo" když to přepočítá... u tý Fabky to bylo prostě jinak.. jinak díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mir1ek Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 U mě tedy když dochází palivo, tak při první signalizaci a každém dalším zapnutí klíčku zazní gong. Dojezd se opravdu přepočítává podle aktuálních dat, ale na mém autě nikdy kontrolka již nezhasne,,, dojezd klidně i stoupne. Až po vypnutí klíčku se kontrolka již nerozsvítí - až za chvilku Ale ty asi mluvíš o FL a tam to může být jinak... mě ta kontrolka prostě zhasíná tak nevím jestli je něco v pr... nebo je to normál ale myslím si že by měla prostě už zůstat svítit.... jinak taky dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) Jak zhasíná ? Když se rožne , tak už svítí pořád . Jen se rožne třeba při dojezdu 90 Km . Přitom by to mělo být 100Km . Neřeším , jakmile blikne , tak hned tankuju . A na rezervu to nechávám jen občas kvůli počítání spotřeby . Editováno: 10. Květen 2013, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mir1ek Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Jak zhasíná ? Když se rožne , tak už svítí pořád . Jen se rožne třeba při dojezdu 90 Km . Přitom by to mělo být 100Km . Neřeším , jakmile blikne , tak hned tankuju . A na rezervu to nechávám jen občas kvůli počítání spotřeby . no to je právě to....mě se rozsvítí a po chvilce zase zhasne a pak se zase rozsvítí, prostě jako u "žigula":) asi nějakej snímač hladiny paliva je špatnej nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.