Jirka.Š Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Vím že je to tady na škodovky ale motor je stejný jen v jiném kabátě. Mám problém VW GOLF IV, 1.9 TDI, 81KW, AHF, 1999. Při prudkém zvýšení otáček u studeného motoru a asi 2x u mírně zahřátého se stalo že motor spadl zdřejmně do nouzáku. Zvýšené otáčky a velká kouřivost a auto se strašne rozklepe. Čím víc přidám tím víc se klepe a nechce pořádne jet. Zpraví se to vypnitím motoru a opětovným nastartováním. Sává se to tak 1-2x do měsíce. Diagnostika ŘJ bez závad. Nehledě na to že to má elektronicky ovládaný plyn a když na neutrál s vyšlápnutou spojkou prudce přídám, motor chcípne a pak španě chytá při dalším startu. A taky při prudké akceleraci občas fázuje, proste se přidá plyn a až po chvilce zatáhne pořádně. Můj názor je že by to mohlo být turbo a nebo snímač na klice. CO vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khekar Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Ahoj, nevím jestli není problém už vyřešený, ale podle mě se přidírají naklápěcí lopatky turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.