fenixRS Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Chtěl jsem se zeptat,mám problém s výkonem táhne až kolem 3000ot, a zdá se mi že při zahřátem motoru na volnoběh chlastá 0,9 až 1 l/h to se mi zdá hodně( při vypnuté klimatizaci ).Můžete někdo poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 S tím výkonem netuším (předpokládám, že ten motor znáš a chování se změnilo - turbo z principu zabírá až od vyšších otáček - tak od 2000 výš, jestli to "kolem 3000" je 2500 tak to může být také normál). Spotřeba na volnoběh mi příjde v toleranci - zahřátý motor mi bere tuším kolem 0,8 - můžeš mít lehce vyšší volnoběžné otáčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Zkus to pokud mas možnost porovnat s jiným ereskem. Turbo by se melo probouzet u serie nekde okolo 1800ot. a pak plynule tahnout do tech 5000ot. Me to zabírá cca v 1500ot. a max kroutak mám lehce nad 3000ot(díky chipu) a pak to tahne do tech 5500ot. Taky záleží co tankujes jak často menší filtry atd. to může mít vliv na chod motoru. Trošku to chce rozepsat kolik mas najeto. Jak se to přesně projevuje... to do tech 3000ot. není cítit žádný zatach a pak se to rozjede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Vypadá to na ventil obtoku turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Na volnoběh se zapnutou klímou mám 1,1 litru na hodinu, po chvilce to klesne na 0.9. Turbo tahá podle toho jak je motor zahřátý. Po zahřádí zhruba u 2500 ot /min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.