dusheques Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Zdravim vespolek, sednu po kine do auta, otocim klickem a koukam, ze nevidim - z niceho nic mi prestaly svitit oba (!) xenony naraz. U jednoho uz mam za sebou vymenu takove te krabicky (starter?) + obe svetla jsou popraskana a rosi se (coz mi bylo receno je klasicka vyrobni feature skodovek zpusobena dobouchnutim kapoty ci co, hura). Je nejaka typicka pricina, ktera muze zpusobit zhasnuti obou stran zaroven (nejake zaplaveni a koroze - auto pred tim par dni stalo venku a byly ted dost deste)? Jeste dodam, ze zbytek svetel v lampe sviti normalne a ani auto nehlasi zadnou zavadu (!). Des bes :-( Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusheques Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Odpovim si sam - obe jednotky byly vytopene (resp. konektory vykvetle) - nakonec poreseno zanovnimi svetly "s napisem" (5000 kus), zatim vse sviti, ale je to tedy vopicarna - Skodovko, styd se za takove sunty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 To jsou radosti. Šetří se, aby to přežilo záruku a pak si máš koupit nový auto. Je to holt spotřební zboží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinH. Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 mě v dešti přestal svítit jeden xenon. došlo k zaplavení světla. netušil jsem, že v dešti nemůžu jezdit :-( prý mám zkusit požádat škodovku o spoluúčast. nemáte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) No jestli chodíš na servisky dle předpisu a máš auto po záruce, může škodovka udělat na kulanci. Buď hradí část nebo až 100% nových dílů a část nebo až 100% práce. Většinou práci hradíš ty, díl škodovka. Záleží na stáří auta. Známý měl v háji vnitřek nezávislého topení a ŠA mu nakakala. Vyšlo ho to na 40 klacků i s prací a dph. Já také čekám na vyjádření jedné kulance a také to vypadá, že mi nakakají. Za zkoušku nic nedáš. Editováno: 2. Červen 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.