hotrok Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Ahoj všem. 12.5.2013 mi bylo ukradeno níže vyfocené auto. Kupováno uoficiálního prodejce Auto Opat Praha, jako refernční vůz. Měl jsem ho 14dnů. Cena 340 tis, 1,8 TSI, Elegance vábava. VIN TMBGK21Z092030103.Vozidlo bylo zaznamenáno na kamerách v Ústí nad Labem v 06.02 hod. Zdebylo také odcizeno. Poslední záznam je v Lovosicích. Dál na Prahu jižne. Budu rád za jekékoliv info i podezření. Díky moc všem. Můj tel. 739 27 67 89 Je podezření, že vůz se nachazí v okrese Litoměřice , ale vůbec to mu tak být nemusí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 CUBKY !!!!!!!!!!!!!! zprerazet jim ruce !!!!!!!!!!! nejaky poznavaci znameni bylo ? ...... zabezpeceni ? ....... ti ji ukradly primo z garaze, pred barakem nebo ze dvorku ? preju brzky nalezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 To ti ho ukradli přímo z před baráku??? Jsou to hajz*i .. Držím palce ať se najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.