Bullets Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Ahoj má dotaz jestli se už někomu nestalo že mu nejde nic změnit přes VAG? Jakoby byly jednotlivé byty jinak rozmístěné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Mně se děje něco podobného - když zapíšu změny, tak je to vezme, ale při zpětném načtení tam nové hodnoty nejsou... řešení ale nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Zkouší mi na tohle poslat dotaz ŠA a uvidíme co dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 s co má společného ŠA a VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Jakto že mám jiné kodování než většina (a neposílal teda přímo na ŠA sorráč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Tak je to udajne proto aby se predchazelo cernemu dodelavani veci takze lidi nevite kde zjistim jak to mam prehazene ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Co by bylo přeházené? Pokud vím, tak jsou akorát některé jednotky zaheslované - ale do toho stejně doma těžko polezeš (jsou to ale spíš kritické součásti auta). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Jsou přeházené byty protože třeba tam kde mají někteří nastavení intenzitu světla denního přes mlhovky mám já nastavení světelného senzoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.