Publikováno Květen 23, 201312 r Ahoj má dotaz jestli se už někomu nestalo že mu nejde nic změnit přes VAG? Jakoby byly jednotlivé byty jinak rozmístěné...
Květen 23, 201312 r Mně se děje něco podobného - když zapíšu změny, tak je to vezme, ale při zpětném načtení tam nové hodnoty nejsou... řešení ale nemám :-(
Květen 29, 201312 r Autor Jakto že mám jiné kodování než většina (a neposílal teda přímo na ŠA sorráč)
Červen 3, 201312 r Autor Tak je to udajne proto aby se predchazelo cernemu dodelavani veci takze lidi nevite kde zjistim jak to mam prehazene ja?
Červen 3, 201312 r Co by bylo přeházené? Pokud vím, tak jsou akorát některé jednotky zaheslované - ale do toho stejně doma těžko polezeš (jsou to ale spíš kritické součásti auta).
Červen 6, 201312 r Autor Jsou přeházené byty protože třeba tam kde mají někteří nastavení intenzitu světla denního přes mlhovky mám já nastavení světelného senzoru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.