Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den ,

Mám problém prosil bych o radu . Vlastním superbéčko 2.0 85KW r.v 2004 167 tisíc Km najeto .

Poslední dobou se začaly protahovat starty jak studené tak teplé většinou po otočení klíčku naskočil motor cca do jedné vteřiny ale ted se stane že točím cca 4 vteřiny a nic tak podruhé zas nic a pak po třetí či čtvrté naskočí hned . Jezdím na shell Vpower nebo verva100 snažím se mu dát kvalitní benzín .

Takové výpadky jsou nárazové celý den v pohodě a pak najednou pak zas v pohodě den dva a opět .

Nechal jsem vyměnit zapalovací svíčky a ted čekám co to bude dělat zatím to vypadá dobře ale kdyby to nepřestalo napadá Vás něco ? moc děkuji za každou radu .

Rozhodně to není benzínem - já beru obyčejný benzín vždy od "no-name" benzínek a nikdy nebyl problém. Jinak těma svíčkama to může být - od jednoho technika jsem slyšel, že do tohohle motoru (nemám teda Superb, ale Fabii, kde se to liší sáním) mají dávat vždy jen originální svíčky (NGK).  

• Autor

Děkuji zatím to vypada dobre třetí den a startuje velmi dobre :-) ano byli zde svicky NGK a take jsem tam dal nove NGK . Tak snad to bylo jen tímto .

Já bych tam necpal nějakou Vervu, V power a podobně. Jelikož malinko vidím do čerpacích stanic, toto palivo kupuje minumim lidí a je to ležák. V mnoha případech je velmi nekvalitní, nekvalitnější než obyč. PHM, protože je v té nádrži ČS moc dlouho, někdy i rok i déle... Pokud chceš motoru něco dopřát, měň včas olej a filtry

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.