Přejít na obsah

BirK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    469
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

2 691 zobrazení profilu

Oznámení BirK

Nováček

Nováček (1/14)

  • Very Popular Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

121

Popularita

  1. Zdravím, mohu se zeptat, jak jsi dospěl, aby se v aplikaci Connect objevily ikonky odemykání a zamykání.J e třeba kromě ověření identity udělat ještě něco jiného? díky 

  2. Škoda Connect App má ode dneška dostupnou zmíněnou “velkou” aktualizaci pro iOS.
  3. Máš nějaký odkaz na zmiňované navýšení cen? Na stránkách ŠA je stále platný ceník s datem 1.4.2020.
  4. Fajn, že to funguje alespoň takto, ale není to řešení pro ty, co si za personalizaci připlatili a chtějí ji používat.
  5. Dobrá dobrá, pokud to tak je tak jedině dobře [emoji106] @LEdit a to máš svůj, nebo půjčený na zkoušku?
  6. Těch 65 km je opravdu plně elektrických na jedno ujetí, bez pomoci benzínového motoru? Výrobce totiž uvádí údaj 62 km max. dle metodiky WLTP a podle všech dosavadních více i méně známých recenzentů se ani toho v reálném provozu nedalo dosáhnout. Většinou se pohybovali (v závislosti na profilu trasy a stylu jízdy) mezi 44 až 55 km a shodovali se na tom, že ten výrobcem udávaný údaj lze dosáhnout tak možná v laboratorních podmínkách. Proto jsem tvým údajem překvapen, byť by to bylo příjemné zjištění. Jsi ale dosud jediný, od koho takový nájezd slyším.
  7. BirK

    Škoda Octavia IV

    Laura v SIII iV toto neumí, na povel “je mi zima” odpoví “funkce klimatizace nelze ovlàdat hlasem”. Buď je v tomto OIV dál, anebo je to prostě tím, že u ní už není možné nastavit klimu mechanickými ovladači.
  8. Jak to, že Pro verze 4.0.6 nezvládne to, co ti zvládla beta 4.0.5?
  9. Nad tím stejným jsem se pozastavil taky. Zřejmě tam do výpočtu vstupují i další parametry, ale nenapadá mě jaké. I převodovka je stejná 6DSG.
  10. Jestli to takhle funguje na Android a je to opravdu spolehlivé, tak jedině dobře. U iOS nic takového není a ve skutečnosti je vytváření hotspotu v autě s Apple velmi otravné.
  11. To záleží, co za nový vůz a kdy to bude. Pokud teď objednáš SIII a dostaneš MR 2020, nebude tam žádná SIM, ale s Columbusem tam bude ta možnost si pořídit SIM vlastní. Pokud si pořídíš SIII model iV, v autě bude zabudovaná eSIM a zmizí možnost dát si do auta SIM vlastní (na místě jednotky pro Columbus ve schránce pro spolujezce bude jen záslepka). Data pro zabudovanou eSIM poskytuje výhradně ŠA prostřednictvím Cubic Telecom. Je velmi pravděpodobné, že MR 2021 dostane novou jednotku MIB3 a pak výše popsaný model pro iV bude platit již pro všechny nově dodané SIII. Já jen doufám, že časem bude nějak možné si do auta nahrát vlastní eSIM s tarifem od místního operátora.
  12. Momentálně pouze u SIII iV, kde už je nová jednotka MIB3. Do ostatních SIII přijde pravděpodobně s novým modelovým rokem, do té doby pouze po kabelu anebo bezdrátově použitím výrobku třetích stran v podobě USB donglu.
  13. Máš nějaké zvláštní lakování, že máš tak "dlouhou" dodací lhůtu? Já objednával v únoru a dodání 7-9 KT.
×
×
  • Vytvořit nový...