Přejít na obsah

Dlouhý start 2.0 85KW

Jup

Doporučené příspěvky

Dobrý den ,

Mám problém prosil bych o radu . Vlastním superbéčko 2.0 85KW r.v 2004 167 tisíc Km najeto .

Poslední dobou se začaly protahovat starty jak studené tak teplé většinou po otočení klíčku naskočil motor cca do jedné vteřiny ale ted se stane že točím cca 4 vteřiny a nic tak podruhé zas nic a pak po třetí či čtvrté naskočí hned . Jezdím na shell Vpower nebo verva100 snažím se mu dát kvalitní benzín .

Takové výpadky jsou nárazové celý den v pohodě a pak najednou pak zas v pohodě den dva a opět .

Nechal jsem vyměnit zapalovací svíčky a ted čekám co to bude dělat zatím to vypadá dobře ale kdyby to nepřestalo napadá Vás něco ? moc děkuji za každou radu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodně to není benzínem - já beru obyčejný benzín vždy od "no-name" benzínek a nikdy nebyl problém. Jinak těma svíčkama to může být - od jednoho technika jsem slyšel, že do tohohle motoru (nemám teda Superb, ale Fabii, kde se to liší sáním) mají dávat vždy jen originální svíčky (NGK).  

Odkaz ke komentáři

Já bych tam necpal nějakou Vervu, V power a podobně. Jelikož malinko vidím do čerpacích stanic, toto palivo kupuje minumim lidí a je to ležák. V mnoha případech je velmi nekvalitní, nekvalitnější než obyč. PHM, protože je v té nádrži ČS moc dlouho, někdy i rok i déle... Pokud chceš motoru něco dopřát, měň včas olej a filtry

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...