Jup Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Dobrý den , Mám problém prosil bych o radu . Vlastním superbéčko 2.0 85KW r.v 2004 167 tisíc Km najeto . Poslední dobou se začaly protahovat starty jak studené tak teplé většinou po otočení klíčku naskočil motor cca do jedné vteřiny ale ted se stane že točím cca 4 vteřiny a nic tak podruhé zas nic a pak po třetí či čtvrté naskočí hned . Jezdím na shell Vpower nebo verva100 snažím se mu dát kvalitní benzín . Takové výpadky jsou nárazové celý den v pohodě a pak najednou pak zas v pohodě den dva a opět . Nechal jsem vyměnit zapalovací svíčky a ted čekám co to bude dělat zatím to vypadá dobře ale kdyby to nepřestalo napadá Vás něco ? moc děkuji za každou radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Rozhodně to není benzínem - já beru obyčejný benzín vždy od "no-name" benzínek a nikdy nebyl problém. Jinak těma svíčkama to může být - od jednoho technika jsem slyšel, že do tohohle motoru (nemám teda Superb, ale Fabii, kde se to liší sáním) mají dávat vždy jen originální svíčky (NGK). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jup Vloženo 28. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Děkuji zatím to vypada dobre třetí den a startuje velmi dobre :-) ano byli zde svicky NGK a take jsem tam dal nove NGK . Tak snad to bylo jen tímto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Já bych tam necpal nějakou Vervu, V power a podobně. Jelikož malinko vidím do čerpacích stanic, toto palivo kupuje minumim lidí a je to ležák. V mnoha případech je velmi nekvalitní, nekvalitnější než obyč. PHM, protože je v té nádrži ČS moc dlouho, někdy i rok i déle... Pokud chceš motoru něco dopřát, měň včas olej a filtry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.