Tegaf Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Dobrý den, Jak už se tu 100x řešilo, mam dotaz ohledně spotřeby. Motor má najeto 58 000, nebouraný. Auto mi žere 12,5 ve městě a 8,1 mimo město - A to jsem se snažil krotit nohu na max(úplně min spotřeba). Nechal jsem si vyměnit olej, mam tam novej a seřízenej karburátor, nic z auta neteče, seřízenej volnoběh, seřízenej předstih, novy filtry (benzinovej i vzduchovej), novej tachometr;), kola 13ky, kontrola lanka ruční brzdy... Nevíte někdo co ještě zkontrolovat? Už si nevim rady a za 12,5 ve městě je jezdit pakárna (ale musim kvůli práci)... Díky za nápady! Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Tlak v gumách, použitej typ gum/dezénu (kvůli valivýmu odporu - menší kolo má větší valivej odpor), dál "výbava" vezená v kufru a v neposlední řadě i "váha nohy na plynu" - zkus se teď v létě do auta na řízení vyzout a řídit bos, co to vyvede se spotřebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.