_Petros_ Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Dobrý den. Mám octavii r.2010 a mám dva klíče. Jeden funguje normálně, ale ten druhý nefunguje. Baterie je v pořádku protože když zmáčknu tlačítko tak blikne. Můžete mě poradit jak mám ten klíček nastavit aby fungoval na DO? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Jestli je ta baterie stará/neznámého stáří, tak bych v první řadě zkusit vyměnit - to, že blikne neznamená, že dokáže udělat co má... jinak asi znova nakódovat klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Petros_ Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Počkej to nakódování se dělá jak? Musím do škodováckého servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) No pokud ten klíč už fungoval tak by mělo stačit při zamčeném autě zmáčknout odemykání na tom nefunkčním klíči a pak odemknout klíčem (mechanicky, ne dálkou!). Může to být v kódování zakázané, tak potom VAG... Je to už dlouho, snad nekecám Editováno: 2. Červen 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.