Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj s mnoha z vás jsme se bavili - ať už v topicích nebo v SZ o nějakém srazu v okolí Brna.

Rád bych tedy založil toto téma ve kterém se můžeme rozhodnout kde se společně setkáme a taky kolikátého - v tom nám nejlépe poslouží anketa. Bylo zde zatím navrhnuto setkání u někoho doma (což se mi tak nepozdává, za 1. přiděláme starosti hostiteli a ne každý má možnost spořádaně usadit větší množství lidí - např. u nás 2+1 si to dost dobře neumím představit) a za druhé, můžeme si dát sraz na nějakém místě, odkud bychom mohli společně dojet např. na parkoviště u Olympie, kde se můžeme pokochat svými stroji a poté potěšit pořádně i břicho v místním KFC či McDonaldu :kol-47:

tak tedy, navrhujte a přispívejte - TENTO SRAZ JE OTEVŘENÝ A RÁDI ZDE UVIDÍME KAŽDÉHO MAJITELE SUPERBA či koncernu. Také není absolutně podmínkou bydliště někde v JM kraji - pokud se Vám bude chtít, dojeďte i vy, spojte cestu s nějakým výletem. Rad vás poznám. :kol-47:

Já bych tímto minisrazem třeba vyplnil nějakou nudnou neděli odpoledne. Až bude pěkné počasí, třeba za 14 dní nebo později.

Jinak jak už sem říkal Olympia ideálka, ale klidně se přizpůsobím :)

ak by to bolo niekde bližšie k hraniciam prídem Vás pozrieť aj ja zo Slovenska.

• Autor

Hezkyy tak to je vyzva. Brno je pro tebe asi daleko nebo se,mylim?

Ahoj,

jelikož jsem nebyl na letošním jarním sraze v sedmihorkách,rád dorazím. Jsem také pro variantu sejít se někde na veřejném místě a společne spanilou jízdou odjet posedět nekam do restaurace. At nemá případný hostitel starosti. Kromě již zmínené olympie, je další varianta třeba garáže Vankovka - v neděli je tam parking zadarmo (a to i v případě deště). Ale samozřejmě se přizpůsobím většině. S termínem nemám problém kterýkoliv víkend (raději neděle).

Ta Vaňkovka je taky dobrej nápad, když nebude pršet tak na té střeše by to byl celkem dobrej slet Supů :) Pak by sme mohli někam vyrazit na vyjížďku, třeba k již zmiňované Olympii na žvanec :p

kdo je zmocněný vytvořit anketu na termín, at prosím vytvoři...

No teda kluci nevím, ale Vaňkovku vám v neděli nedoporučují navštěvovat, ještě k tomu parkoviště :D Jestli chcete ať vám to někdo podře a nebo nejlépe se někde mačkat na parkovišti, tak klidně... V neděli je to tam narvané, ostatně jako každý celý víkend... Dělám tam, takže vím o čem mluvím... 

Kdyby jste přišli na jiný nápad, tak se možná přidáme, ale objíždět OC to není pro nás ;)

Bája

• Autor

Prkoval jsem ve vankovce nespocetnekrat a nic podrapane nemam :-) myslime to tak, ze si dame v urcitou hodinu sraz na strese, pozdravime se, poklabosime a vyjedeme smer olympia a tam uz si s volnym casem poradime. Byla by skoda, kdyby jste nejeli

Řeknu ti to asi tak, v obchoďáku dělám a když mám volno a nemusím tam nutně, tak tam nelezu... 

Kdyby se vymyslela nějaká trasa, třeba dejme tomu sraz u Olympie, kde je to parkoviště mnohem větší a více místa, postavit se vedle sebe, a pak by se zajelo někam na oběd do restaurace budiž, ale takto se tedy omlouváme, ale jak už jsem psala, tohle přejíždění z jednoho OC do druhého OC není nic pro nás, promiň... ;)

Bája

Je pravda ze u olympie je vice mista, ale o to vetsi naval v nedeli... Je v zajmu vsech aby se ucastnilo co nejvice clenu, a ve finale je jedno kde se sejdeme...co se tyce restaurace mel bych navrh: restaurace dobra chvile, obec neslovice, je tam u toho hlavne velke parkoviste, od olympie cca 22km. Coz na spanilou jizdu je akorat podle meho... Ale prijimam samozrejme jine a lepsi navrhy

Tak ale místo pro pár Supů se tam najde snáž než ve Vaňkovce, ne? :D Nával je tam spíše zepředu od cesty, ale vzadu, jak je ta stěna a dětské hřiště si myslím, že by se pár míst našlo, co? ;)

S tou restaurací, pokud je s ní zkušenost a chutnalo, tak proč se tam nepodívat ;)

No ale ještě jedna věc, já tady burcuju, ale podle mě vyberete termín, kdy budu v práci :D

Bája

• Autor

Presne, podle me to jen burcujes. Navrh vankovky zde byl jen kvuli tomu, ze bychom se nekde setkali a pak spolu nekam odjeli. Sorry, ale jestli se sejdeme na parkovisti ve vankovce, nebo o 7 km dal u olympie neni dulezity. Podotykam,byl to jen navrh jednoho ze zajemcu o sraz. Pises, ze by ses nechtela srazit na parkovisti, ale pak nabidnes olympii. Navic, nas nebude tolik, ze bychom se na strechu vankovky nevlezli, podle me prijede tak 4-5 aut. Nikde jsme nepsali, ze bychom sli do vankovky. Tam jde o dobre dostupne misto uprostred mesta.

Chutnalo, ma stranky s foto. A kdyz budes v praci tak te prijdeme navstivit a budes ucastnik stazu take:-)

Brc... Hele přečti si, co jsem napsala pořádně jo??? A nebo pro připomenutí myslela jsem to celou dobu takto: Přejíždět z jednoho OC do druhého není na sraz vhodné aspoň ne podle mě... Proto jsem navrhla, jestli by se teda nešlo sejít na jednom z parkovišť, což vhodnější než je Vaňkovka mi příjde Olympie, kde je více místa a podle mě to mají ti z vesnic lepší než zajíždět do středu města... Hm??? 

A vůbec organizuješ si to ty sám, protože nejsi schopen dojet nikam dál na sraz víc jak 30km od Brna, takže si to zařiď jak chceš, a pokud se nám bude chtít a bude nám vyhovovat termín, rádi se přidáme, ale teď narovinu, ne kvůli tobě a tvému Supovi, ale kvůli ostatním, kteří jsou tady z Brna a okolí a dá se s něma normálně komunikovat narozdíl od tebe... 

KubinoS: kouknu na stránky :) A do práce zamnou nedopuručuji chodit :D Jsem ráda, že po neděli žiju :D Máme malý krámek a je to v neděli, celkově o viku šílené :D A neměla bych na Vás čas...

Bája

Hezkyy tak to je vyzva. Brno je pro tebe asi daleko nebo se,mylim?

Brno nie je až tak daleko ale tu dialnicu fakt nemusim a inu cestu nepoznam a neviem ako dlho by som išiel.Chcel som rovno zobrat aj rodinu na výlet.Ved niečo vyberte a ked sa mi bude hodiť termín  tak sa zastavím

Chutnalo, ma stranky s foto. A kdyz budes v praci tak te prijdeme navstivit a budes ucastnik stazu take:-)

Tak stránky jsou fajné :) Tak samo i jídelníček, příjemné jídla a ceny taky ;) Díky za tip, když bychom jeli někdy tím směrem na výlet, víme kam se zastavit :) Paráda, že mají i zahrádku, protože s pejskem nikde nepíšou zda se může dovnitř... :)

Bája

Já si myslim Bájo,že chceš Olympii jen proto, že ji máš blíže jak Vaňkovku a beztak nechceš zajíždět 7 km na Vaňkovku celkově 14 :-) Hihi :kol-90: :kol-90: :kol-92: :kol-92: :kol-91::kol-93:

Honziku Honziku :D ženám  se nemá odmlouvat :D:rip:

:D :D :D

Bája

Upraveno od Bajuszka

• Autor

Jednou jsem rekl, ze bych na sraz daleko nejel, ze mi to prijde uplne zbytecny a okamzite se toho par hloupych jedincu chytne. Nejste schopni pripustit, ze by nekdo mohl mit i jiny nazor nez srazak fanatik, povazovat i nekolikset kilometru jako tri kroky do kramu -vzpamatujte se hosi. Na svuj nazor mame pravo kazdy.

A Baro, ty neses moje radky tezko od chvile, kdyz jsem poznamenal, ze tvoje denni svetla jsou spatne zapravena a slo by to lip. Nikdy jsi nikomu nic neporadila, jen recnis a diskutujes o nicem. Ano, organizuju to sam, protoze jsem se uz drive s KubinoS bavil o tom, ze bychom se nekde chteli potkat (o cemz samozrejme nevis) a Tarantulas mel podobnou myslenku. Ty jsi nic podobnyho nevymyslela a neorganizujes, jen hloupe argumentujes. Pochop uz v te hlave, ze je naprosto jedno, kde se sejdeme a jestli si dame sraz u vankovky na ceste napr do olympie. Ani tam do OC nepujdeme, pujdeme do knajpy!! Jen ty tu furt vytahujes nejake OC.

Tak, potrebovalo to trochu vycistit vzduch.

Prosim o dalsi navrhy restauraci... A co s tim terminem?

Ajo323: ver ze v pripade stare cesty misto dalnice je dalnice zlata...

Majku nazývat pár jedinců hloupými neni dobre mohli by jsi to vzít osobně :-)

No asi teda pockam na ten zarijovy sraz...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.