Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

On se pořádá nějaký sraz k tatínkovi v září? :)

Že o ničem nevím :D

Bája

Bája: K taťkovi přímo né, ale měl by byt ten severní, ne?

Já už jsem si říkala, že by mi něco uniklo :D 

Jo jo podzimní sraz je na Severu to je pravda :) 

Už se těším, jak chlapi daj vědět, do jakého kempu vyrazíme :) Datum už je jisté :)

Bája

A kde zhruba bude ten severní sraz?

To se asi zatím necháme překvapit :) 

Chlapi dají určitě včas vědět ;) Jinak datum je 13.-15.září 2013 ;)

Bája

• Autor

Zatim se nemuzu ucastnit srazu, kdyz nemam auto.. ale sraz brnenskeho komanda stale plati. V ut bych si mel auto vyzvednout ze servisu :-)

• 9 měsíců později...

Tady to upadlo v zapomění, to tady trochu oživím. Co se někde někdy o víkendu sejít? V okolí Brna nás tu je celkem dost ne :)

Paráda, tak dejte vědět ostatní kdo by se přidal a když nás bude rozumnej počet můžem něco vymyslet :)

mě je to jedno, klidně zítra během dne:-)

No to už sme 3, věřím že i Bára s Kubou by se taky přidali když budou mít volno, no a ještě aspoň jeden do 5tky a můžem nahodit datum a místo :)

• 1 měsíc později...
  • Autor

Ahoj kamaradi, je nas od brna cim dal vic, co kdybychom si dali nejaky sraz v JM kraji? Zkusme se nejak domluvit :))

Ty bys stejně nepřijel...

Za mě je to jedno, přímlouvám se na víkend, klidně ted sobota, neděla navečer...

Brc tys mě předběhl :D No já nemám problém, v Brně su do půl hoďky :)

No zkusím nahodit předěbžný seznam lidí co to mají do Brna jak se říká u nás kůsek :) Kdo je ještě z okolí a nepsal jsem ho ať se připomene. Ale sraz je samozřejmě pro všechny Superbáky takže i dálkaři jsou vítáni.

Tarantulas

Brc.majkl

Bajuzska

Kubinos

MrChodny

Susta

TomASS!

Upraveno od Tarantulas

Já budu v Brně teď v nedělu, naopak nemůžu tu příští.

Upraveno od MrChodny

Já to mám podobně, příští víkend nemožu

Ty jo že by už tento víkend, masakr. Já bych Michala nepodceňoval, mylsím že na tym Brněnským se ukáže. Uvídíme ještě jak se vyjádří Bára s Kubou a Sustovi dat vědět ať sem mrkne. Myslím že pokud se potvrdí aspoň 5 kousků, tak to za to stojí!!

Já bych mohl v SO večer a NE mám celou volnou

Výborně, už sme 4, teď ještě co Michal a Bára :)

No moc mě netěšíte :D Já mám víkend pracovní :D Ale v sobotu mám volnou, jelikož jdeme na výstavu psů. Jedině Vám tam v neděli můžu poslat Kubu a Charlieho a já budu tiše závidět z práce :D 

Bája

Tak co majkle? dorazíš?

Rád bych viděl ty vyleštěný kanaldekly...b

Upraveno od KubinoS

• Autor

Kanaly uz nemam kluci a dorazim. Misto kanalu se pripravuji jiny kola, i par dalsich veci, ale budou na aute az pristi tyden :) Takze v nedelu? :D

• Autor

Nebo muzu i v sobotu, je to na vas. Mam zde hodit hlasovani? Nebo se domluvime bez toho? Jeste pojede snad TomASS nebo jak :D v nedelu muzu ale do peti pak jdu do prace :/

• Autor

Nebo muzu i v sobotu, je to na vas. Mam zde hodit hlasovani? Nebo se domluvime bez toho? Jeste pojede snad TomASS nebo jak :D v nedelu muzu ale do peti pak jdu do prace :/

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.