Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já se podřídím, víkend mám free :)

• Autor

Cauec je tu nekdo, kdo by rad prijel v sobotu napr. kolem 16:00 k Olympii na horni parkoviste? :)

Proč ne, když dojede i většina, co bando?

No já bych dojel ale až kolem 18:00 radši

dřív se mi to moc nehodi :-(

Upraveno od KubinoS

Takže přátele!!!

Sraz: Neděle 22.6 14:00 v olympii parkoviště na střeše... 

Souhlas?

tak já bohužel nakonec mám víkend pracovní, teď sem se to dozvěděl, tak jindy

• Autor

To je v rejzi, od 13:00 oslava ukonceni studia moji sestry a od 18:00 do 06:00 jsem v praci, mam nocni. Sobotu muzu vecer nebo nedele dopoledne ale to budu taky po nocni, takze budu rozlamanej :D

Usnulo to tady, mezi tim se vyvynuly dalsi plany. Odkud jsi tarantulas? Pristi sobotu jedem s moji do aqualandu moravia tak bychom mohli dat scuka. Cus

:D :D :D
  • Autor

Co se smejes? Za tri dny se nic nedohodlo. To mam cekat do posledni chvile a celej vikend prozevlovat kdyby nahodou teda sraz nebyl? To snad ne :D psal jsem ze muzu ale ne v nedelu od 18h

:kol-48: :kol-48: :kol-48:

Nic tady neuslo, kazdej se vyjadril. Vsichni souhlasili s nedělou. Však je to domluvene na 14:00 hodinu:-) Já už v 18hod musím taky být jinde. Mě se libi že ty něco ziniciuješ, ale čekáš co se jak vyvine, a pak si neco domluvíš:-)

Takže sraz Tarantulas, KubinoS, Kuba(baja) a MrChodny?

Majkle, upřímně pořád se chceš scházet ale vždy to necháš vyšumět - nerozumím, že se na to nevys....š...

Upraveno od KubinoS

Já se omlouvám, já jsem v práci. A Kuba má svůj program - návštěvu, takže pochybuju, že dojede... 
Kdybych nebyla v práci nějak bych dojela, ale jsem tam od 10h do 20h... 

Tak pěknou neděli kluci ;)

Bája

• Autor

Aha pardon prehlidl jsem se! Cetl jsem na 18 hod ale to patrilo k te sobote, jak dlouho budete cca na miste? Pred ctvrtou bych dojel ale na 14:00 to nestihnu

Já mam čas do cca 17:30, budeme asi někde na kávě... jak ostatní nevím

Serme na to, toto nevyjde... Ja budu v Brně dopoledne, ale za tohoto stavu tam do třetí/čtvrté hodiny čekat nebudu.

• Autor

A dopoledne nemuzes Kubino ? Nebo zitra od tech 18:00 jak jsi psal?

Udělejme teda dopolední sraz, pak zajdem na oběd a pojedem dom.

• Autor

Jsem pro :) jen prosim, dam si s vama jen nejakej hambac, abych neco snedl i na oslave :D muzete kolem 11 na stejnym miste?

ok tak 11:00 na tom stejnem miste

co si das na jídlo je na tobe:-D nutit do jidla te nebudeme:-D

Upraveno od KubinoS

Oka, to by sme byli 4, to se dá :)

A udělejte mi i nějaké to foto, ju? :)

Báaj

OK, pro me vidlaka, kama se tam nahoru dostanu? Vjet tam asi hlavnim vchodem by nebylo moc ok :D

jed až uplne dozadu a tam je parking cedula:-) když trub:-D

Za autobusovou zastávkou 6. odbočka vlevo, vjedeš dovnitř, projedeš přízemí a pak už Tě to navede a pojedeš až nahoru.

• Autor

No pojedes uplne na konec olympie a mas tam vjezd do krytyho parkoviste a pak pojedes porad nahoru a dojedes na strechu toho krytyho parkoviste :D kluci to popisou asi lip :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.