Červen 20, 201411 r Autor Tak jsem napsal jako posledni a pritom tu jeste prispevek ani od jednoho nebyl kurna jste rychli kubino budes umyvat auto? ja ho umyval vcera a dnes rano muselo prset :! Upraveno Červen 20, 201411 r od brc.majkl
Červen 22, 201411 r Takže sraz je za námi, uteklo to rychle:-D. Účast: KubinoS, Tarrantulas, Mr.chodny, Brc.majkl.
Červen 22, 201411 r Tak sme pokecali, očučeli auta, Kuba mi naleštil plneu a výborně sme poobědvali u Charlieho Na Červenec nebo Srpen plánujem další setkání
Červen 23, 201411 r Autor Kluci super fotky Marto ahoj dival jsem se ted na ty dvere a z mych zdroju maji hlavne predni dvere i bez potreby lakovat ale to je ti asi naprd, alespon jsem si na prednich nic nevsiml. Pak ma jeden kluk ale je az z melnika zkusim s nim poresit dobirku, od nej jsem taky bral par veci. A budu se divat dal, abys to mel v cajku dnes jsem se bavil s tomASS a na brno by priste taky jel Upraveno Červen 23, 201411 r od brc.majkl
Červen 23, 201411 r Super kdyby se postestilo, bylo by to fajn. Typkovi od Kuby sem se dnes nedovolal, tak pro jistotu hledam dal. Potrebuju prave zadni.
Červen 23, 201411 r Autor Urcite je sezeneme, uz se po nich diva vic lidi, to by bylo aby to nebylo! A tady neco pro červeňáka: http://www.sbazar.cz/hodinky.levne/detail/6580360-prodam-originil-alu-kola-sirius-18-5x112
Červen 24, 201411 r Pětadvacet je ješte dost, dají se i za dvacku, ale dík Jinak příznivci, co říkáte na datum 17. Srpna ??? Je to neděle. Čas 15:00 parkoviště na střeše Olympia Brno. Můžem pak dát nějakej dlabanec (KFC, MC, Charlie...) nebo někam kůsek vyjet, záleží na Vás, vše je o domluvě. Pokud máte jiné návrhy ohledně místa atd sem s nima
Červen 24, 201411 r Zatím ti to nepotvrdím, protože kolem toho data budu asi s citroeňákama na slovensku a poslední víkend v srpnu budu v okolí Zlína na Barumce. Čas by mi spíš vyhovoval cca takový, jako teď o víkendu, tj. kolem oběda
Červen 24, 201411 r My se 17.8. vracíme z dovolené, takže vůbec nevíme v kolik v Brně budeme, nebo jak to vůbec bude... Bája
Červenec 4, 201411 r Kurňa kdybych sem nic nenapsal tak to tu umře Lidičky nahoďtě nějaké víkendové datum, nebo víc datumů v červenci nebo srpnu jak by Vám to pasovalo, a možem dát něco dohromady. Kdo sem něco napíše, toho jako počítám že se chce zůčastnit
Červenec 4, 201411 r My můžeme teoreticky 27.7. a 24.8. mezitím máme dovolenou a to asi nejspíše nebudeme v Brně... Teda to jsou víkendy, které mám volné já Kubišta může více víkendu Bája
Červenec 29, 201411 r Tak trochu "hurá akce" Sraz v neděli odpoledne Olympia horní parkoviště. Čas 13:00 doufám že vyhovuje. Trochu se podřizuji Majklovi a přiznám se že i mě, protože idem v sobotu na pijatiku, tak abych se dal do pucu do té doby. Oběd můžem dát. Buď zase v Olympii, kam zajdem už se domluvíme na místě. Nebo možem klidně vyjet do nějaké pěkné restauračky, klidně nahoďte. Zatím potvrzeni: Kubinos Bedruna Tarantulas MrChody brc.majkl ??? Upraveno Červenec 29, 201411 r od Tarantulas
Červenec 29, 201411 r Autor Ahoj, mě by to mělo snad taky vyjít, ale budu po noční, takže až tak od jedné hodiny. Ale ještě bych to na 100% potvrdil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.