Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Oka. K termínu ani místu se nikdo nevyjadřuje tak to vyberu sám. :)

Sraz bude 18. 10. u Vinařstí U Kapličky v Zaječí v 13:00.

Časem to vyvěsím i na FB do skupiny, takže myslím že se jich pár připojí co jezdí pravidelně. Jinak kdyby si tu skupinu hledal a chtěl se tam přidat tak se jmenuje "Škoda Superb CZ&SK" v úvodní fotce je teďka stříbrnej jedničkovej Superb. Nebo tam už jsi? :) No do Znojma jedu já zítra :)

Upraveno od Tarantulas

• Autor

nene nejsem a přidám se tam. Jsem v nějaké jiné skupině, je jich moc :D Nějakej tip Fildo, kde vzít dobrej burčák? na cestě Znojmo - Brno. Dík

Naše je asi druhá největší. V Lechovicách mají, to máš po cestě, nebo se stav ve Znojmě přímo v Louckým klášteře, je tam zároveň vinotéka Znovínu Znojmo.

Ok, jedeme...

• Autor

Naše je asi druhá největší. V Lechovicách mají, to máš po cestě, nebo se stav ve Znojmě přímo v Louckým klášteře, je tam zároveň vinotéka Znovínu Znojmo.

Tak v Lechovicích jsem toho trochu vzal, paráda. Dík za tip, hned jsem si udelal POI bod :D

Airman s Víťů tam brali taky po cestě ze srazu, je to tam celkem vyhlášené jako Bazali. :) Jinak na toho 18. 10. si nic neplánuj :D

• Autor

Jj supr. To není ani tak o mě, ale - zákazník, můj pán. Takže se nechám překvapit, přesně jak napsal Martin o pár příspěvků výš :-)

Sraz Brňáků a ostatních příznivců 18. 10. 2015 v 13:00 Vinařství U Kapličky v Zaječí.

Účastníci: Tarantulas

KubinoS

MrChodny ??

michal2009 ??

• 3 týdny později...

Kolik nás teda nakonec bude? Předpokládám,že oběd bude na místě.

Upraveno od MrChodny

Jj oběd bude tam. S Tebou 3, dále se uvidí co Michal a na fcb je jeden potvrzený. Dnes mi dají vědět dalši jestli jo nebo ne. Snad nás aspoň 5 bude :)

Tak to nebudu auto ani umývat v myčce :D

Tak KubinoS se mi dneska omluvil že nemůže přijet. V průběhu dneška zjistím kdo přijde z fcb a pokud nás nebude aspoň 5 tak by jsme to nechali na jindy.

Tak dnes v 13:00! Doufám že přijedeš Marťas?! ;)

Určitě.

Tak dnešní sraz se celkem povedl. Dobrá nálada, dobré jídlo, dobrý pokec i počasí vyšlo. Udělali jsme pár fotek jak u Kapličky tak ještě na rozhledně ve Velkých Pavlovicích a zakončili jsme to u nás na benzice s kávičkou.

post-83675-0-40987900-1445183476_thumb.j

post-83675-0-17858700-1445183543_thumb.j

post-83675-0-28262300-1445183609_thumb.j

post-83675-0-43936000-1445183719_thumb.j

post-83675-0-42502800-1445183794_thumb.j

post-83675-0-09851700-1445183906_thumb.j

post-83675-0-84506300-1445184179_thumb.j

• 3 měsíce později...

Tak dlouho sme nic nespáchali :) Chalani tuto sobotu ve Velkých Bílovicích v 13:00 u restaurace Na pekárně, opět klasika, pokec, dobrej žvanec a vyjedem si k tanku jak mám fotku ve svém topiku. Dejde vědět kdo přijede, info je i na FB což jste už si možná všimli.

Upraveno od Tarantulas

Tentokrát mi to opět časově nevychází.

Škoda, ale není to určitě poslední scuk.

Přinejhorším to Pasohlávky jistí, tam jedu určitě.

Vo tom žádná :)

Tak v 13:00 na značkách!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.