Září 22, 20159 r Oka. K termínu ani místu se nikdo nevyjadřuje tak to vyberu sám. Sraz bude 18. 10. u Vinařstí U Kapličky v Zaječí v 13:00.
Září 22, 20159 r Časem to vyvěsím i na FB do skupiny, takže myslím že se jich pár připojí co jezdí pravidelně. Jinak kdyby si tu skupinu hledal a chtěl se tam přidat tak se jmenuje "Škoda Superb CZ&SK" v úvodní fotce je teďka stříbrnej jedničkovej Superb. Nebo tam už jsi? No do Znojma jedu já zítra Upraveno Září 22, 20159 r od Tarantulas
Září 22, 20159 r Autor nene nejsem a přidám se tam. Jsem v nějaké jiné skupině, je jich moc Nějakej tip Fildo, kde vzít dobrej burčák? na cestě Znojmo - Brno. Dík
Září 22, 20159 r Naše je asi druhá největší. V Lechovicách mají, to máš po cestě, nebo se stav ve Znojmě přímo v Louckým klášteře, je tam zároveň vinotéka Znovínu Znojmo.
Září 23, 20159 r Autor Naše je asi druhá největší. V Lechovicách mají, to máš po cestě, nebo se stav ve Znojmě přímo v Louckým klášteře, je tam zároveň vinotéka Znovínu Znojmo. Tak v Lechovicích jsem toho trochu vzal, paráda. Dík za tip, hned jsem si udelal POI bod
Září 24, 20159 r Airman s Víťů tam brali taky po cestě ze srazu, je to tam celkem vyhlášené jako Bazali. Jinak na toho 18. 10. si nic neplánuj
Září 24, 20159 r Autor Jj supr. To není ani tak o mě, ale - zákazník, můj pán. Takže se nechám překvapit, přesně jak napsal Martin o pár příspěvků výš :-)
Září 28, 20159 r Sraz Brňáků a ostatních příznivců 18. 10. 2015 v 13:00 Vinařství U Kapličky v Zaječí. Účastníci: Tarantulas KubinoS MrChodny ?? michal2009 ??
Říjen 15, 20159 r Kolik nás teda nakonec bude? Předpokládám,že oběd bude na místě. Upraveno Říjen 15, 20159 r od MrChodny
Říjen 15, 20159 r Jj oběd bude tam. S Tebou 3, dále se uvidí co Michal a na fcb je jeden potvrzený. Dnes mi dají vědět dalši jestli jo nebo ne. Snad nás aspoň 5 bude
Říjen 17, 20159 r Tak KubinoS se mi dneska omluvil že nemůže přijet. V průběhu dneška zjistím kdo přijde z fcb a pokud nás nebude aspoň 5 tak by jsme to nechali na jindy.
Říjen 18, 20159 r Tak dnešní sraz se celkem povedl. Dobrá nálada, dobré jídlo, dobrý pokec i počasí vyšlo. Udělali jsme pár fotek jak u Kapličky tak ještě na rozhledně ve Velkých Pavlovicích a zakončili jsme to u nás na benzice s kávičkou.
Únor 15, 20169 r Tak dlouho sme nic nespáchali Chalani tuto sobotu ve Velkých Bílovicích v 13:00 u restaurace Na pekárně, opět klasika, pokec, dobrej žvanec a vyjedem si k tanku jak mám fotku ve svém topiku. Dejde vědět kdo přijede, info je i na FB což jste už si možná všimli. Upraveno Únor 15, 20169 r od Tarantulas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.